Taylor Swift: Φανατική υποστηρίκτρια του Travis Kelce – Γνωριμία και με τον μπαμπά του στο γήπεδο

Φαίνεται πως η σχέση της Taylor Swift και του Travis Kelce σοβαρεύει, αφού η popstar βρέθηκε για τρίτη φορά στο γήπεδο για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, ενώ αυτήν τη φορά, εκτός από τη μαμά του, άσκησε τη γοητεία της και στον μπαμπά του.

Η Taylor Swift παρακολούθησε από το VIP θεωρείο τον νικηφόρο αγώνα των Kansas City

Chiefs εναντίον των Denver Broncos, με τον Travis Kelce να κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο, όσο η φημολογούμενη αγαπημένη του προσπαθούσε να γοητεύσει και τον πατέρα του Ed.

H Taylor εθεάθη να μιλά πάλι με τη μητέρα του αθλητή, Donna, η οποία σε τηλεοπτική της συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες φάνηκε συγκρατημένη για τη γνωριμία της με τη σουπεστάρ. Πάντως, στο χέρι της φάνηκε πως φορούσε βραχιολάκια από την Eras Tour της Swift, όπως όλοι οι θαυμαστές της.

Taylor Swift talking Travis Kelce's' father at last night game.pic.twitter.com/ljWjKNDI5M

Ivan (@Ivankalema01) October 13, 2023

Καθώς απολάμβανε τον τρίτο της αγώνα για φέτος, η 33χρονη σταρ εθεάθη να συνομιλεί και με τον Ed Kelce, τον οποίο γνώρισε για πρώτη φορά. Οι δυο τους έδειξαν να συζητούν σοβαρά αρκετή ώρα.

Πάντως, η Taylor αναδεικνύεται σε γούρι του Travis, αφού η ομάδα του κέρδισε άλλη μια φορά, με τελικό σκορ 19-8.

THIS PART pic.twitter.com/huUbCcBUwY

Taylor Swift Updates (@SwiftNYC) October 13, 2023

Νωρίτερα, μέσα στον χρόνο, ο Ed Kelce σε συνέντευξή του σε talk show είχε αναφερθεί στην ερωτική ζωή του γιου του και είχε αναφέρει πως δεν είναι έτοιμος να νοικοκυρευτεί.

He just isn’t ready to settle down” – Ed Kelce on Travis Kelce

I spoke with the father of Chiefs TE #TravisKelce on #FirstClassFatherhood earlier this year who said Travis just wasn’t ready to settle down and start a family.

Will Taylor Swift change Travis’s mind? pic.twitter.com/uhwF51PPng

— Alec Lace (@AlecLace) October 13, 2023

Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν θα καταφέρει η Taylor Swift να του αλλάξει γνώμη, ή αν θα είναι αυτός που θα κάνει την popstar να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα σε μια σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα