Αυτός είναι ο πιο sexy άνδρας της Αγγλίας: Τζέρεμι Κλάρκσον, 64 ετών με κοιλίτσα – Tom Holland, πρίγκιπας William, Cillian Murphy «έφαγαν τη σκόνη του» (φωτό & βίντεο)

Αυτός είναι ο πιο sexy άνδρας της Αγγλίας: Τζέρεμι Κλάρκσον, 64 ετών με κοιλίτσα – Tom Holland, πρίγκιπας William, Cillian Murphy «έφαγαν τη σκόνη του» (φωτό & βίντεο) ggakisThu, 05/16/2024 - 12:44

Ο Jeremy Clarkson επί σειρά ετών παρουσιαστής του Top Gear και τώρα του Clarksons Farm, 64 ετών, ξεπέρασε μια μακρά λίστα ανταγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων των Prince William, Idris Elba και Cillian Murphy.

Το αστέρι του Clarksons Farm σημείωσε μια εντυπωσιακή βαθμολογία 9 με άριστα το 10 στην ετήσια δημοσκόπηση που διεξήχθη από το IllicitEncounters, το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως «ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών για παντρεμένους».

Η τελευταία είσοδος στη λίστα των 10 πιο σέξι ανδρών του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν ο ηθοποιός του Spider Man, Tom Holland, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση.

Ο σταρ του Hollywood, 27 ετών, ο οποίος βγαίνει με την ηθοποιό Zendaya, πήρε 8 βαθμούς στη δημοσκόπηση.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο 41χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος ανέβηκε στην ψηφοφορία αφού πλησίασε τον πάτο πέρυσι.

Η ετήσια δημοσκόπηση του Sexiest Man από τον κορυφαίο ιστότοπο παντρεμένων γνωριμιών, Illicitencounters.com ψηφίζεται από 2.000 γυναίκες μέλη του.

Οι γυναίκες ρωτήθηκαν ποιος πιστεύουν ότι είναι ο πιο σέξι άντρας του Ηνωμένου Βασιλείου, ζητώντας τους να βαθμολογήσουν μια λίστα 50 ισχυρών με τα πιο διάσημα, πολιτιστικά σχετικά ονόματα του περασμένου έτους από τα περισσότερα έως τα λιγότερο «σέξι». Κάθε όνομα βαθμολογήθηκε 1-10 (10 είναι το υψηλότερο)

Τέταρτος ο 53χρονος Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, προπονητής της Εθνικής Αγγλίας στο ποδόσφαιρο που μετέχει το καλοκαίρι στο Euro του 2024.

Ο σταρ του Oppenheimer, Cillian Murphy, 47 ετών, πήρε την πέμπτη θέση στη φετινή ψηφοφορία μαζί με το Top 10 πιο σέξι hunk regular

pic.twitter.com/mbPIuHyJkq

— cillian murphy pics (@cmurphypics) May 11, 2024

Στην όγδοη θέση κατέκτησε ο νικητής του I'm A Celebrity και πρώην σταρ του Made In Chelsea, Sam Thompson, 31 ετών, ενώ ο «Hardest Geezer» Russ Cook, 27 ετών, ήρθε ένατος.

Εκτός Top 10, ο Mike Tindall, 45 ετών, να πέφτει από την 3η στην 29η θέση, ο Ryan Reynolds, 47 ετών, να πέφτει από την 4η στην 26η και ο Piers Morgan, 59 ετών, έπεσε από τη 17η θέση πέρυσι στην 40η φέτος.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/cla.png?itok=VCyiusGZ
Keywords
Τυχαία Θέματα