ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το sold-out στα διαρκείας: «Σας ευχαριστούμε, ένα μοναδικό φαινόμενο στη πρώτη ημέρα διάθεσης»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα παίξει μετά από 12 χρόνια εκ νέου σε ένα Final-Four της Euroleague και η δίψα των φιλάθλων του δεν έχει προηγούμενο.

Ο κόσμος των πράσινων έκανε το sold-out σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που τέθηκαν προς διάθεση τα διαρκείας για την σεζόν 2024/25! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους φιλάθλους του για την ανταπόκριση και τόνισε

πως στόχος μας είναι να βρίσκεται στη διάθεση του κοινού ένας σημαντικός αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να παρευρεθούν στις εξέδρες του νέου ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σας ευχαριστούμε…

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της, οι οποίοι εξάντλησαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το γεγονός ότι περισσότεροι από 11.000 φίλαθλοι έκλεισαν τη θέση τους στο νέο ΟΑΚΑ, από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν, αποτελεί από μόνο του ένα μοναδικό φαινόμενο.

Αυτή η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου, μας δίνουν τη δύναμη και το κίνητρο ώστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά προκειμένου να κάνουμε τον Παναθηναϊκό μας ακόμη καλύτερο, ακόμη ισχυρότερο.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2024-2025 έχει ολοκληρωθεί και δεν θα κυκλοφορήσουν άλλα.

Και αυτό γιατί στόχος μας είναι να βρίσκεται στη διάθεση του κοινού ένας σημαντικός αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να παρευρεθούν στις εξέδρες του νέου ΟΑΚΑ για να υποστηρίξουν την ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σας ευχαριστούμε….»

Σας ευχαριστούμε…

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της, οι οποίοι εξάντλησαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το γεγονός ότι περισσότεροι από 11.000 φίλαθλοι έκλεισαν… pic.twitter.com/sQOw4NezyM

Panathinaikos BC (@paobcgr) May 17, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΑΕ Παναθηναϊκός, -out, Σας,kae panathinaikos, -out, sas