ΠΑΕ Άρης: “Ντοπάρετε ψυχολογικά την ομάδα, αλλά με προσοχή!”

Διπλό κάλεσμα στους φίλους του Άρη απηύθυνε με σημερινή (17/5) ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ. Αφενός τους ζητεί να στηρίξουν την ομάδα για να φτάσει στη νίκη στο κλάσικο με τον ΠΑΟΚ και να πάρει ψυχολογική ώθηση για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθεί (25/5), κι αφετέρου να είναι πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους, ώστε να μην υπάρξουν συνέπειες για τον σύλλογο στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Φίλοι του ΑΡΗ,

Η ομάδα μας δίνει

την Κυριακή το τελευταίο παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τα play offs και ο στόχος μας είναι ένας: Να κλείσει τη σεζόν με μια ακόμη νίκη.

Ο αγώνας της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, όπως έχουν πάντα τα τοπικά ντέρμπι της πόλης. Αυτός της Κυριακής, όμως, έχει έναν επιπρόσθετο: Είναι ο τελευταίος πριν από τον μεγάλο μας στόχο, τον τελικό του Κυπέλλου, που, δυστυχώς, θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο γιατί έτσι το ήθελαν κάποιοι.

Την Κυριακή, λοιπόν, το γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης και ο κόσμος έχουν διπλή… «αποστολή». Αφενός να δώσουν στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για να φτάσουν στη νίκη και αφετέρου να τους «ντοπάρουν» ψυχολογικά ενόψει του τελικού της 25ης Μαΐου.

Την Κυριακή θα παίξει μπάλα και ο κόσμος…

Τα εισιτήρια «φεύγουν». Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν το συντομότερο για την εξασφάλιση μιας θέσης στο «σπίτι» μας.

Από την άλλη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την ΠΡΟΣΟΧΗ σε ΟΛΟΥΣ. Είναι υπέρτατη υποχρέωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ την Κυριακή να συμβάλλουμε στην περιφρούρηση και προστασία του Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν πρέπει να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα και το «σπίτι» μας.

Τα μέτρα τάξης θα είναι πολύ αυστηρά. Θα υπάρχει διπλός έλεγχος έξω από το γήπεδο, ενώ θυμίζουμε ότι λειτουργεί το -νέο- κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου.

Την Κυριακή έχουμε το νου μας και στον διπλανό μας. Απαιτείται αυξημένη προσοχή από τον καθένα μας ξεχωριστά και όλοι μαζί.

Απαγορεύονται πυρσοί, λέιζερ, πυροτεχνήματα και πανό με πολιτικά ή θρησκευτικά μηνύματα. Η εφαρμογή των νέων μέτρων είναι πραγματικότητα και το τελευταίο διάστημα έχουμε δει να επιβάλλονται σκληρές και επώδυνες ποινές σε ΠΑΕ.

Σε κανέναν δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει το γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο και ταυτότητα (ή άλλο έγγραφο πιστοποίησης).

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 και συνιστούμε στους φιλάθλους να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση και είσοδο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και ο εκνευρισμός της τελευταίας στιγμής”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΕ Άρης, “Ντοπάρετε,pae aris, “ntoparete