Παναθηναϊκός: Επιστροφή Τζιόλη μετά από 14 χρόνια

Εκτός από τον Χρήστο Κόντη, στον Παναθηναϊκό επιστρέφει και ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας ομάδας, ο οποίος είναι κοντά στο να πάρει το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής (UEFA Pro) επιστρέφει κι αυτός στο “Τριφύλλι” στο οποίο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια από το 2005 ως το 2010.

Ο 39χρονος προπονητής, θα είναι στο πλευρό του Χρήστου Κόντη, με τον οποίο ήταν και στον Βόλο και μάλιστα με επιτυχία, καθώς κατάφεραν να βελτιώσουν πολύ την

ομάδα η οποία παρέμεινε σχετικά άνετα στην κατηγορία, ενώ όταν την είχαν αναλάβει το μέλλον έμοιαζε δυσοίωνο.

Τόσο ο Τζιόλης, όσο και ο Κόντης είναι δύο νέοι προπονητές, που ακολουθούν τα χνάρια του σύγχρονου ποδοσφαίρου, ενημερώνονται και διψούν για να πετύχουν σπουδαία πράγματα στην καριέρα τους. Η αρχή θα γίνει στα σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και με τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου.

Προφανώς πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή, στην οποία περισσότερο θα δουλέψουν με το μυαλό των ποδοφαιριστών το οποίο το τελευταλιο διάστημα με τον Τερίμ είχε “χαλάσει”. Αυτό πρέπει να φτιάξουν ξανά οι δυο τους με θετικό στοιχείο το γεγονός ότι ο Κόντης ήταν μέχρι πριν από λίγους μήνες στο πλευρό του Γιοβάνοβιτς και μάλιστα άπαντρες στο Κορωπί έχουν να λένε τα καλύτερα και για την δουλειά του στο τακτικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό.

Από την άλλη ο Τζιόλης έχει περάσει από το σύλλογο, γνωρίζει τις απαιτήσεις του, ενώ γνωρίζει προσωπικά και αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που φορούν σήμερα τη φανέλα της ομάδας. Συνεπώς ναι μεν μπαίνουν στα βαθιά, αλλά είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Και αν το καταφέρουν ποτέ κανείς δεν ξέρει τί επιφυλάσσει το μέλλον. Γιατί όχι και μια συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα