Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: Ουσιαστική με MVP τον Χάντσον-Οντόι

Η Φόρεστ μπήκα δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο δεύτερο λεπτόπ με τον Γουντ, όμως η Σέφιλντ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 17′ όταν ο Μπρέρετον-Ντίας νίκησε τον Σελς από το σημείο του πέναλτι με τον σκόρερ να το κερδίζει από τον Μοντιέλ.

Η Νότιγχαμ αντέδρασε και ισοφάρισε γρήγορα. Στο 27ο λεπτό ο Χάντσον-Οντόι πλάσαρε εντυπωσιακά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ισοφάρισε με το 6ο του γκολ στη σεζόν σε 1-1.

Η Σέφιλντ είχε ένα εκπληκξτικό οκτάλεπτο με τέσσερις χαμένες ευκαιρίες από το 32ο μέχρι το

39ο λεπτό. Χάμερ, Άρτσερ, Μπρέρετον-Ντιας και Μπογκλ απέτυχαν να νικήσουν τον Σελς.

Η Φόρεστ είχε σημαντική ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο 42′ όταν από την κεφαλιά του Γουντ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Γέιτς σημείωσε το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Premier League και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 51′ αξιοποιώντας την κεφαλιά – πάσα του Μπολί. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Χάντσον-Οντόι στο 65ο λεπτό.

Η Φόρεστ απέχει πλέον 3 βαθμούς από τη Λούτον και 5 από τη Μπέρνλι εξασφαλίζοντας πλεονέκτημα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3, Ουσιαστική, MVP, Χάντσον-Οντόι,sefilnt giounaitent-notigcham forest 1-3, ousiastiki, MVP, chantson-ontoi