Φατίχ Τερίμ: Οι 7+1 παίκτες που χάρηκαν περισσότερο από όλους με την απόλυσή του

Φατίχ Τερίμ τέλος και ο Παναθηναϊκός ήδη γύρισε σελίδα. Ο Χρήστος Κόντης είναι πλέον στο τιμόνι του «τριφυλλιού». Υπάρχουν 7+1 παίκτες που έχουν κάθε λόγο να ελπίζω για αγωνιστική ζωή στο φινάλε της σεζόν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Έγινε δίχως τακτ. Παντελώς άγαρμπα. Παραμονές Χριστουγέννων πήρε το αεροπλάνο και συναντήθηκαν στην Πόλη με θέα τον Βόσπορο! Μόλις έγινε το… leak ξεκίνησαν τα τηλέφωνα.

Ο μύθος θέλει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μαθαίνει την συνάντηση του μεγαλομετόχου,

Γιάννη Αλαφούζου με τον Φατίχ Τερίμ από τα ΜΜΕ την ώρα που έπαιρνε πρωϊνό με τον γιό του στα Νότια Προάστια. Μόλις το αντιλήφθηκε σήκωσε το τηλέφωνο, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Φατίχ Τερίμ: Η… ζημιά που έκανε ο Τούρκος!

Τα υπόλοιπα, απλώς, αποτελούν ιστορία. Όπως και ο «εκλεκτός» του αφεντικού για τον πάγκο μια και ήθελε μια πιο brutal version στην άκρη του πάγκου. Ο Φατίχ Τερίμ πήρε την ομάδα στο -1 από την κορυφή της Super League 1 και την αφήνει στο -6, 4η και καταϊδρωμένη!

Και με μία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου που ήρθε παντελώς συγκυριακά στα πέναλτι. To χειρότερο, όμως, είναι πως «φόρτωσε» την ομάδα με 6-7 παίκτες τον Ιανουάριο, «χώρισε» στα… τρία τα αποδυτήρια και συνάμα το «τριφύλλι» ΔΕΝ απέκτησε ποτέ την απαιτούμενη αγωνιστική ταυτότητα για να διεκδικήσει επάξια τον τίτλο.

Κοινώς, να δικαιολογήσει τον λόγο της άφιξης του Τερίμ. Η αποχώρηση του (κάποτε) «Αυτοκράτορα» δίνει χαμόγελο και  επόμενη αγωνιστικά ημέρα στους Αϊτόρ (ομηρικοί καυγάδες), Τζούρισιτς, Βαγιαννίδη (τον είχε «σχολάσει» ψυχολογικά) και φυσικά παράταση ζωής σε Μαντσίνι, Ρουμπέν Πέρεθ, Βιλένα, Σένκεφελντ και Γερεμέγεφ! Τα υπόλοιπα στο γήπεδο με Ολυμπιακό και Αρη αντίστοιχα…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα