ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα: Διαφωνούν ΚΕΔ και παρατηρητής για την κόκκινη!

23:12 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Η ΚΕΔ βλέπει σωστή την αποβολή του Εραμούσπε στο ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα. Ο παρατηρητής πάντως είπε στον διαιτητή Πουλικίδη οτι δεν έπρεπε να αλλάξει την αρχική του απόφαση για κίτρινη.

Κάτι… πόρτες ακούστηκαν στο ημίχρονο του ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ. Για την μπούκα στο ημίχρονο του ήρεμου κατά τ’ άλλα Παναγιώτη Χριστοβασίλη τα διαβάσατε εδώ.

Η αποβολή του Εραμούσπε ήταν η αιτία, αλλά όχι μόνο, της έκρηξης των φιλοξενούμενων. Η απόφαση του Πουλικίδη

μετά από on field review – το πρώτο του από την στιγμή που ανέβηκε στην Super League – δίχασε ΚΕΔ και παρατηρητή. Η ΚΕΔ θεωρεί οτι υπάρχουν elements για κόκκινη κάρτα, ο Νικολακόπουλος όχι.

«Γιατί άλλαξες την απόφαση σου;», ρώτησε τον ρέφερι στα αποδυτήρια διαφώνοντας με την αποβολή. «Ήταν το πρώτο on field review που κάνω στην καριέρα μου», απάντησε ο Δραμινός ρέφερι.

Πάντως για την επιτροπή ο VAR Τζήλος ενήργησε σωστά προτείνοντας ανασκόπηση της φάσης στον διαιτητή στο χορτάρι, αλλά θα μπορούσε να είχε «μυρίσει» καλύτερα το συγκεκριμένο ματς και να σαπορτάρει την αρχική απόφαση του ρέφερι. Καθαρά για διαχειριστικούς λόγους.

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα: Nέα ανακοίνωση ο ΠΑΣ…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά πάντων για την συγκεκριμένη φάση, αναφέροντας οτι η αποβολή του Εραμούσπε ήταν ανύπαρκτη, χαρακτηρίζοντας την απόφαση Πουλικίδη και Τζήλου αδιανόητη και λανθασμένη. Κάνουν λόγο για δυσφήμιση του αθλήματος από διαιτητές που με τις αποφάσεις τους κρίνουν κατηγορίες!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα, Διαφωνούν ΚΕΔ,ofi – pas giannina, diafonoun ked