Στις 23 Μαΐου θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC το Eternal Threads

To story-driven first-person puzzle game Eternal Threads θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4,

Xbox One και Nintendo Switch στις 23 Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν η Secret Mode και η Cosmonaut Studios.

Βασικοί πυλώνες του gameplay του Eternal Threads είναι η διαχείριση του χρόνου, οι επιλογές και οι επιπτώσεις τους.

Ως τεχνικός, επιφορτισμένος με τη διόρθωση ενός προβλήματος στη ροή του χρόνου, έχεις σταλεί στη Βόρεια Αγγλία τον Μάιο του 2015, όπου έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς σε ένα σπίτι. Σου απαγορεύεται να σβήσεις απλά την πυρκαγιά. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να διαχειριστείς τις επιλογές που έκαναν οι συγκάτοικοι την εβδομάδα που προηγήθηκε, ώστε να επιβιώσουν όλοι από το γεγονός.

Από την αρχή, έχεις την απόλυτη ελευθερία να εξερευνήσεις το χρονοδιάγραμμα των επτά ημερών πριν από την πυρκαγιά. Μπορείς να παρακολουθήσεις και να αλλάξεις τα σημαντικά γεγονότα ολόκληρης της εβδομάδας όσες φορές θέλεις και με όποια σειρά θέλεις. Ορισμένες αποφάσεις θα έχουν μόνο μικρές επιπτώσεις στο χρονοδιάγραμμα, μετακινώντας αντικείμενα στο σπίτι ή αποκαλύπτοντας βαθύτερες ιστορίες και μυστικά. Ωστόσο, οι σημαντικές αλλαγές, επαναπροσδιορίζουν το χρονοδιάγραμμα αλλάζοντας υπάρχοντα συμβάντα, προσθέτοντας νέα και ακόμη και αντικαθιστώντας εντελώς άλλα γεγονότα.

Πρέπει να “σαρώσεις” το χρονοδιάγραμμα, αλλάζοντας αποφάσεις σε διαφορετικές στιγμές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι ώστε τα αποτελέσματά τους να αλληλοεπιδρούν και να συνδυαστούν για να σώσεις και τους έξι συγκατοίκους.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι συγκάτοικοι που έχουν επιλογές. Καθένας από αυτούς μπορεί να σωθεί από τη φωτιά με πολλούς τρόπους, με κάθε αποτέλεσμα να έχει βαθιά επίδραση στη ζωή τους στο μέλλον. Θα αναζητήσεις απλά την πιο γρήγορη και εύκολη λύση ή μπορείς να βρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους;

Τελικά, τα πάντα έχουν να κάνουν με επιλογές και συνέπειες.

The post Στις 23 Μαΐου θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC το Eternal Threads appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
23 Μαΐου, Eternal Threads,23 maΐou, Eternal Threads