Volvo Saracakis: Test Drive στην Καλαμάτα

16:52 17/5/2024 - Πηγή: Caroto
Η Volvo Saracakis θα είναι Μεγάλος Χορηγός του Διεθνούς Meeting άλματος εις μήκος Tsatoumas Street Long Jump που διοργανώνεται την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό

EX30, το μικρότερο SUV της Volvo το οποίο θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας το διάστημα 20-21/5.

Με αφορμή αυτό το αθλητικό γεγονός, το διάστημα 24 έως και τις 26 Μαΐου 2024, η Volvo Saracakis διοργανώνει ένα ξεχωριστό Open Test Drive Event στην παραλία της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Τελωνείου.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν την εντυπωσιακή γκάμα μοντέλων της Volvo (EX30, C40, XC60, XC90) απολαμβάνοντας την κορυφαία τεχνολογία και την ασύγκριτη πολυτέλεια που προσφέρουν τα οχήματα της.

Η Volvo Saracakis προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη μοναδική εκδήλωση και να ανακαλύψουν από κοντά την ποιότητα και την καινοτομία που συνοδεύουν κάθε μοντέλο της μάρκας.

Οι άνθρωποι της Volvo Saracakis θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες κάθε οχήματος.

Διάρκεια Test Drive Event: 24 – 26 Μαΐου
Τοποθεσία: Παραλία Καλαμάτας (Πλατεία τελωνείου)
Επικοινωνία: Volvo Saracakis Τηλ: 210 – 3483550
Email: [email protected]
https://www.volvo-saracakis.gr

The post Volvo Saracakis: Test Drive στην Καλαμάτα appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα