Κρικοριάν για την επεισοδιακή γνωριμία με την σύντροφο του: “Kαίγομαι, αν είναι πες το μου να φύγω”

O Γιώργος Κρικοριάν παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο νεαρός συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα στην πρωινή ζώνη του σταθμού μίλησε για την γνωριμία με τη σύντροφο του και την προέλευση του επωνύμου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κρικοριάν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ιδιαίτερη η γνωριμία με την σύντροφο μου. Είχα πάει σε μια καφετέρια, την είδα, μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά σκέφτηκα «τώρα, δεν είναι τόσο εύκολο μέρος για να μπορέσεις να προσεγγίσεις μια

κοπέλα». Πήγα λοιπόν και έκατσα ακριβώς απέναντι της, μήπως και ανταλλάξουμε κάποιο βλέμμα. Δεν ανταλλάξαμε».

«Κάποια στιγμή καταλαβαίνω ότι η σόμπα, που βρίσκεται πίσω μου, παίρνει φωτιά οπότε, με το που το βλέπω αυτό, λέω «να η ευκαιρία». Δεν σκέφτηκα αν θα καώ ή αν θα φύγω! Την κοιτάζω στα μάτια και της λέω «καίγομαι, αν είναι πες το μου να φύγω αλλιώς να κάτσω». Εκείνη γέλασε αλλά τελικά δεν πήγε πολύ καλά η σόμπα. Για λόγους ασφαλείας βγήκαμε έξω από το μαγαζί οπότε εκεί βρήκα την ευκαιρία να πλασαριστώ δίπλα της και να αρχίσω να μιλάω φιλικά σε πρώτη φάση και τα υπόλοιπα ήρθαν μετά από μόνα τους».

«Έχω Αρμένικη καταγωγή από την πλευρά του πατέρα μου ενώ από την πλευρά της μητέρας μου κατάγομαι από τα Γιάννενα. Επειδή το επώνυμο μου είναι κακά τα ψέματα αρκετά δύσκολο, δεν υπάρχει περίπτωση να μου το ζητήσουν για κάποιο λόγο, να το πω και να το πιάσουν με την πρώτη. Δεν γίνεται, δηλαδή είναι είτε Γρηγοριάδης, είτε Κρικοριάς, είτε Γρηγοριάς. Οπότε αυτό που σκεφτόμουν πάντα μικρός είναι γιατί να μην έχω και γω ένα απλό επίθετο, να το λέω και να το πιάνει ο δάσκαλος με την πρώτη» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Κρικοριάν στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρικοριάν, “Kαίγομαι,krikorian, “Kaigomai