Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά – Δείτε βίντεο

Συνεπικουρούμενος από την Λένα Ζευγαρά, ο δημοφιλής ερμηνευτής αποθεώθηκε, ενώ τα λουλούδια έπεφταν σαν το... χαλάζι, ειδικά στο δεύτερο πρόγραμμά του, όπου ερμηνεύει και γνωστές επιτυχίες άλλων συναδέλφων του.

Πρεμιέρα έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κέντρο διασκέδασης Fantasia και εκεί βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο Στέφανος Κασσελάκης

και Τάιλερ Μακμπέθ διασκέδασαν σε μία από τις σουίτες του νυχτερινού κέντρο της παραλιακής, απολαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά και της Λένας Ζευγαρά.

Τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα, υποδέχτηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, που κάνει δημόσιες σχέσεις στο κέντρο Fantasia.

Μετά τη Θεσσαλονίκη και ένα μικρό διάλειμμα, ο Αργυρός επέστρεψε με… φόρα στην παραλιακή για συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων και, όπως ήταν αναμενόμενο, αποθεώθηκε. Το κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ενώ δόθηκε και η ανάλογη… μάχη για τα πρώτα τραπέζια, που είχαν κλειστεί εδώ και μέρες.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.









Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi (@harislebi)

Συνεπικουρούμενος από την Λένα Ζευγαρά, ο δημοφιλής ερμηνευτής αποθεώθηκε, ενώ τα λουλούδια έπεφταν σαν το… χαλάζι, ειδικά στο δεύτερο πρόγραμμά του, όπου ερμηνεύει και γνωστές επιτυχίες άλλων συναδέλφων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα