Παναθηναϊκός: Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον επέστρεψε 8 μήνες μετά τον τραυματισμό του

19:25 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια του μετά την ήττα και από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Super League 1, αλλά είχε και ένα θετικό νέο από τον Χόρντουρ Μάγκνουσον στο Κορωπί.

Μετά από 8 μήνες εκτός λόγω τραυματισμού, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον επέστρεψε στις προπονήσεις, συμμετέχοντας

σε μέρος του προγράμματος της ομάδας του Φατίχ Τερίμ. Ο Ισλανδός αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστών στις αρχές της σεζόν, αλλά πλέον θα αρχίσει να επανέρχεται στο Κορωπί, ώστε να είναι 100% έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μία πολύ ευχάριστη είδηση προέκυψε στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μπήκε για πρώτη φορά στην προπόνηση της ομάδας, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο χιαστό τον οποίο υπέστη στα τέλη Σεπτεμβρίου στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ! Ο Ισλανδός αμυντικός ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος, συμμετέχοντας και σε άσκηση με μπάλα.

Κατά τα λοιπά οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα επέστρεψε και ο Βέρμπιτς. Αντίθετα με ατομικό συνέχισε ο Ιωαννίδης, ενώ απουσίασε με άδεια ο Αϊτόρ.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον επέστρεψε 8 μήνες μετά τον τραυματισμό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Χόρντουρ Μάγκνουσον,panathinaikos, chorntour magknouson