Γκουαρδιόλα: "Το σίγουρο είναι πως θα κοιμάμαι, θα ξυπνάω και η Άρσεναλ θα συνεχίσει να μας κυνηγάει"

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ έδωσαν τρομερές μάχες από την αρχή της σεζόν με στόχο την πρωτιά στην Premier League και μία αγωνιστική πριν το φινάλε όλα δείχνουν πως οι πολίτες έχουν το πάνω χέρι.

Και αυτό γιατί απολαμβάνουν το +2 έναντι των Λονδρέζων και ξέρουν πως με εντός έδρας επιτυχία επί της Γουέστ Χαμ θα κατακτήσουν το τέταρτο σερί πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στο παρελθόν κάποια άλλη ομάδα.

Ωστόσο, ο Πεπ

Γκουαρδιόλα δεν πετάει στα σύννεφα και ξέρει όσο λίγοι πόσο ίδρωσε η ομάδα του για να βρεθεί σε αυτή τη θέση ισχύος έναντι της εξαιρετικής φέτος Άρσεναλ, με τον Καταλανό να ερωτάται για τη σκλήρη μάχη που δόθηκε φέτος και να προειδοποιεί πως αυτή η κόντρα θα έχει και... συνέχεια.

"

Άρσεναλ στέλνει το μήνυμα για το μέλλον και εμείς το λαμβάνουμε. Έχω λίγα πράγματα δεδομένα στη ζωή μου, όπως το να ξυπνάω το πρωί και να πηγαίνω για ύπνο τη νύχτα.

Το άλλο σίγουρο; Με την ηλικία που έχουν, τον προπονητή που έχουν, με τον τρόπο που παίζουν στις δύο τελευταίες σεζόν, θα μείνουν εδώ για μεγάλο διάστημα.

Για αυτό το λόγο έχουμε πάρει το μήνυμα", τόνισε ο Καταλανός προπονητής, για να προσθέσει: "Ό,τι και αν συμβεί, αν δεν ετοιμαστείς για να τους ανταγωνιστείς, θα πάρουν τη θέση σου.

Ξέρω τον Μικέλ, ξέρω την ομάδα, ξέρω την Άρσεναλ ως οργανισμό. Ξέρω τον Μικέλ, είναι άκρως ανταγωνιστικός. Ξέρω την χημεία μας, οτιδήποτε συμβεί ή σε όποια θέση και αν βρίσκεται με την Άρσεναλ, θα τα καταφέρει".

Keywords
Τυχαία Θέματα