Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική – Κατέγραψαν με κάμερα τη στιγμή της σύλληψης (video)

Μέλη οργάνωσης που προμήθευε με ναρκωτικά την αγορά στην Αττική, εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η εν λόγω ομάδα πουλούσε ηρωίνη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και η Αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη προχθές. Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, 16 Μαΐου 2024, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής

Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ. και της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν 5 μέλη της οργάνωσης, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 18 μέλη.

Η δομή της οργάνωσης

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ, ανέφερε και τον ρόλο των βασικών μελών της οργάνωσης, της οποίας αρχηγικό μέλος είναι ένας 50χρονος που είχε αναλάβει την ανεύρεση, νόθευση και επανασυσκευασία ναρκωτικών ουσιών, καθώς και την προμήθεια των υπολοίπων μελών,

Ενας 59χρονος ήταν επιφορτισμένος με την αποθήκευση και φύλαξη των ναρκωτικών καθώς και των απαραίτητων εργαλείων σε εμπορευματοκιβώτιο ιδιοκτησίας του, ενώ παρέδιδε τα ναρκωτικά στο αρχηγικό μέλος για την περαιτέρω διακίνησή τους, ενώ ένας 61χρονος και μία 46χρονη, ήταν μεσάζοντες του αρχηγικού και των λοιπών μελών, είχαν αναλάβει την παραλαβή, αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών,

Επίσης, αναζητούνται ένας 55χρονος που υποβοηθούσε τους διακινητές των ναρκωτικών, ένας 68χρονος και μία 46χρονη που είχαν αναλάβει την περαιτέρω πώληση των ναρκωτικών σε περιοχές της Αθήνας.

Από τις σωματικές έρευνες καθώς και από τις έρευνες σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 κιλά και 646,88 γραμμ. ηρωίνης,9 δενδρύλλια κάνναβης,ποσότητα κάνναβης,6 κιλά και 730 σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης,15.825 ευρώ και 51 δολάρια,16 κινητά,6 ζυγαριές,3 οχήματα,μοτοσυκλέτα καιεξοπλισμός νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών.Από τις έως τώρα έρευνες έχουν ταυτοποιηθεί περισσότερες από -200- συναλλαγές – αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των υπόλοιπων μελών συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Περισσότερες από 30 μηνύσεις για την τροφική δηλητηρίαση από σχολικό γεύμα – Εισαγγελική έρευνα (Video)

Red Arrows: Εντυπωσιακό θέαμα κατά την αεροπορική επίδειξη (Photos/Video)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος πλησιάζει την πρώην σύζυγο του (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα