Δολοφονία στο Μενίδι: Θλίψη στην κηδεία της 40χρονης -Τη Δευτέρα απολογείται ο αμετανόητος γυναικοκτόνος

Σήμερα (18/5) το πρωί γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια την περασμένη Πέμπτη (16/5) στη μέση του δρόμου με 15 μαχαιριές την ώρα που πήγαινε στην εργασίας και σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

Το «παρών» στο τελευταίο αντίο έδωσαν τόσο συγγενείς και φίλοι, όσο και τα αδέλφια και τα παιδιά της 40χρονης Ενκελέιντα που εδώ και μια δεκαετία ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 50χρονου εν διαστάσει συζύγου της. Ο δράστης του φονικού συνελήφθη

από τις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Βίντεο: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στη 40χρονη

Το μίσος του δράστη ήταν τέτοιο που ακόμα και μετά την αποτρόπαια πράξη του, αρνήθηκε να δώσει την άδεια του στον ανήλικο γιο του να αποχαιρετήσει την μητέρα του. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας.

Τη Δευτέρα απολογείται ο αμετανόητος γυναικοκτόνος

Ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης. Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μετά τη γυναικοκτονία, ο καθ’ ομολογία δράστης άφησε το φονικό μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της γυναίκας και κρύφτηκε. Εντοπίστηκε ώρες μετά και στους αστυνομικούς προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους, που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα». Αυτά ήταν τα λόγια του 50χρονου Αλβανού οικοδόμου στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά τη σύλληψή του, για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης Ενκελέιντα εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή κυνικός και ψύχραιμος.

Ο 50χρονος φέρεται να είχε εμμονή μαζί της, και όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να υποστήριξε: «Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενό της. Οδηγούσε το αυτοκίνητό μου, εγώ έκανα δύο δουλειές».

Η απολογία του αναμένεται τη Δευτέρα (20/5).

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα