Business Voice Week: To καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

21:10 18/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο Γιάννης Διονάτος ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να καταγράψει από κοντά τα νέα επενδυτικά σχέδια της Aegean. Η αεροπορική εταιρεία, που γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια ζωής, μπαίνει δυναμικά στη σαιζόν, καθώς θα ενισχύσει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα, που απαρτίζεται από περίπου 13,4 εκατ. θέσεις, +6% σε σχέση με πέρυσι.

Το σίγουρο είναι, πως το βασικό πόρισμα που ανακύπτει ακούγοντας κάποιος

την ιστορία της Aegean είναι ότι δημιουργήθηκε από ανθρώπους με ικανότητες. 

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Η νέα γενιά καταστημάτων του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος χαρακτηρίζεται από φιλικό σχεδιασμό προς τον πελάτη, αλλά και προς το περιβάλλον. Η Eurobank πρωτοπορεί και προσδιορίζει τη νέα αντίληψη στην τραπεζική και απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις προτάσσοντας την ανάπτυξη με κοινωνικό αποτύπωμα και τεχνολογίες αιχμής.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θανάσης Λασκούδης: Διοξείδιο του Άνθρακα και Κλιματική Αλλαγή: Ένας Ανησυχητικός Σύνδεσμος

Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι ένα άχρωμο, άοσμο αέριο του θερμοκηπίου που παράγεται από φυσικές διεργασίες και ανθρώπινες δραστηριότητες όπως την καύση ορυκτών καυσίμων και την παραγωγή τσιμέντου. Ονομάζεται αέριο του θερμοκηπίου επειδή, όπως ακριβώς ο γυάλινος σκελετός ενός θερμοκηπίου, τα μόρια του διοξειδίου του άνθρακα παγιδεύουν τη θερμότητα στην ατμόσφαιρα. 

Το CO2 ευθύνεται για τα δύο τρίτα της παγκόσμιας θέρμανσης που προκαλείται σήμερα από ανθρώπινες δραστηριότητες, ενώ άλλες ενώσεις όπως το μεθάνιο, το μονοξείδιο του αζώτου, οι αλογονάνθρακες και άλλα αέρια που εκπέμπονται από τον άνθρωπο ευθύνονται για το υπόλοιπο ποσοστό.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Συνέντευξη: Η  Μυρίνη Μαυροειδή μας συστήνει το  Lyxnari Bijoux  και μας μυεί στον κόσμο του χειροποίητων κοσμημάτων.

Το Lyxnari αντιπροσωπεύει την απόλυτη σύνθεση μεταξύ ποιότητας, στυλ και λειτουργικότητα. Με βασικές αρχές όπως η δύναμη της θέλησης και η προσήλωση στην υψηλή ποιότητα, το όνομα “Lyxnari” εκφράζει την επιθυμία για αφθονία και ευτυχία, αντικατοπτρίζοντας το όραμά για μια νέα εμπειρία που ξεπερνά τα σύνορα της απλής αγοράς κοσμημάτων. 

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: Η φορολογική αρχή ως φόβητρο

Θα πρέπει οι φορολογούμενοι και οι επιχειρήσεις να φοβούνται την φορολογική αρχή; Η απάντηση είναι προφανώς θετική, με την έννοια ότι πρέπει να φοβούνται να φοροδιαφύγουν. Η ελληνική φορολογική αρχή έχει καταφέρει κάτι μοναδικό: την φοβούνται περισσότερο οι συνεπείς παρά οι παραβατικοί.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Keywords
Αναζητήσεις
business-voice-week-to-kathieromeno-evdomadiaio-rantevou-5.htm
Τυχαία Θέματα