Αλβέρτος του Μονακό: Η γλυκιά στιγμή που μοιράζεται με τη Charlène και τα δίδυμά τους

22:48 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

O πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό εκτός από ένθερμος οπαδός της αυτοκίνησης είναι λάτρης του καλού φαγητού. Μάλιστα, συχνά επιδεικνύει το ενδιαφέρον του για τα εποχιακά προϊοντα, ενώ φροντίζει να τρώει εποχιακά φρούτα και λαχανικά, τα οποία φυτεύει ο ίδιος στο κτήμα του Roc Angel στο Rock.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Point de vue την Πέμπτη 16 Μαΐου,

ο τηλεπαρουσιαστής αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκμυστηρεύσεις που μοιράστηκε πρόσφατα μαζί του ο πρίγκιπας του Μονακό κατά τη διάρκεια μαγνητοσκόπησης ειδικού επεισοδίου της εκπομπής Petits Plats en équilibre.

“Συνάντησα έναν άνθρωπο που είναι πολύ προσκολλημένος στα εποχιακά προϊόντα, τα οποία αποτελούν την πραγματική υπογραφή του προγράμματός μας. Και αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο στις μέρες μας. Ζούμε σε μια εποχή που οι ντομάτες, τα κολοκυθάκια και τα σμέουρα είναι τόσο εύκολα διαθέσιμα όλο τον χρόνο που είναι δύσκολο να παρακολουθείς”, ξεκίνησε ο Laurent Mariotte. Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόποησης αυτού του ειδικού επεισοδίου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος εκμυστηρεύτηκε ότι έχει διδάξει και στα παιδιά του, τον Jacques και την Gabriella, το καλό φαγητό. Ο σύζυγος της Charlène απολαμβάνει πραγματικά να μαγειρεύει με την οικογένειά του. “Είναι μια γλυκιά στιγμή που του αρέσει να μοιράζεται με την πριγκίπισσα Charlène και τα παιδιά”, πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα