Kρ. Πάλας – Μάντσεστερ Γ. 4-0: Οι «αετοί» κατατρόπωσαν την ελλιπή Γιουνάιτεντ (highlights)

Οι «αετοί», έμειναν αήττητοι για πέμπτη σερί αγωνιστική (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις με τον Όλιβερ Γκλάζνερ, αν και αδιάφοροι.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς τρίποντο και με ένα σε επτά αγωνιστικές, παραμένοντας στην όγδοη θέση, που την αφήνει εκτός Ευρώπης αυτή τη στιγμή, αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο.

Η Γιουνάιτεντ, παρατάχθηκε για άλλο ένα ματς με πολλές απουσίες και το 14ο διαφορετικό φετινό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με Έβανς και Καζεμίρο, έκανε ένα εφιαλτικό ματς, ενώ στοίχισε και η απουσία

του Μπρούνο Φερνάντες μεσοεπιθετικά. Χαρακτηριστικά, ο Ολλανδός τεχνικός, είχε στον πάγκο του έξι παίκτες, χωρίς ένα λεπτό συμμετοχής φέτος, με πιτσιρίκια από την Ακαδημία να συμπληρώνουν την αποστολή.

Μόλις στο 12′, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου (!) του Μουνιός, ο Ολίσε πήρε την μπάλα, έκανε μία εντυπωσιακή ντρίπλα στον Καζεμίρο, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε τον Ονανά.

Στο 23′, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να κάνει το 2-0, ενώ ακολούθησε ένα φάουλ του Έρικσεν που πέρασε κόρνερ, αλλά και ένα γκολ της Γιουνάιτεντ που ακυρώθηκε στο 27′, όταν ο Καζεμίρο πήρε κεφαλιά μετά από στατική φάση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Γκίλετ, έκρινε ότι ο Χόιλουντ, παρενόχλησε τον τερματοφύλακα Χέντερσον στην εξέλιξη της φάσης.

Η Πάλας, συνέχισε να επιτίθεται και στο 40ό λεπτό, έκανε το 2-0, με τον Ρίτσαρντς να βρίσκει κάθετα τον Ματετά, αυτόν να αποφεύγει εντυπωσιακά τον Έβανς και να εκτελεί με «κεραυνό» τον Ονανά. Ο Γάλλος, σκόραρε για έκτο διαδοχικό εντός έδρας ματς της Πάλας (8 γκολ συνολικά), ο πρώτος που το πετυχαίνει για τους Λονδρέζους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στο β’, η Γιουνάιτεντ, έκανε την πρώτη της εύστοχη τελική, μόλις στο 51′ με τον Άντονι, αλλά ο Χέντερσον είπε «όχι». Δύο λεπτά αργότερα, ο Καζεμίρο, είδε δεύτερο δικό του γκολ να ακυρώνεται, όταν πήρε κεφαλιά μετά από φάουλ, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στη συνέχεια πρόλαβε να σκοράρει στην επαναφορά, όμως ήταν ακάλυπτος.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ξαναβγήκαν μπροστά και σε ένα δίλεπτο, είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν, με Έζε, Μίτσελ και Χιούζ. Στο 58′ όμως, έγινε το 3-0, όταν ο Γουόρτον με ωραία μπαλιά βρήκε στην περιοχή τον Άντερσεν, αυτός πρόλαβε τον Νταλότ και σέρβιρε στον Μίτσελ, που σκόραρε από κοντά.

Στο 63′, η Γιουνάιτεντ, έχασε την τελευταία της ευκαιρία να μπει στο ματς, ξανά με κεφαλιά του Καζεμίρο από στατική φάση, που έβγαλε ο Χέντερσον σε κόρνερ.

Ακολούθησε, η ολική κατάρρευση των φιλοξενούμενων, με τον Καζεμίρο να κάνει άλλο ένα λάθος στο 67′, με τον Μουνιός να του κλέβει κοντά στην περιοχή και να σερβίρει στον κορυφαίο του ματς, Ολίσε, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με εντυπωσιακό σουτ.

Η Πάλας, θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, στη συνέχεια, όμως στο 82′ ο Ονανά αποσόβησε το 5-0 σε προσπάθεια του Ρίτσαρντς, ενώ στις καθυστερήσεις, το σουτ του Εντουάρ τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Κρ. Πάλας (Γκλάζνερ): Χέντερσον – Κλάιν (78′ Γκέχι), Άντερσεν, Ρίτσαρντς – Μουνιός, Γουόρτον, Χιούζ (68′ Ρίντεβαλντ), Μίτσελ – Ολίσε (85′ Σλουπ), Έζε (85′ Αγιού), Ματετά (68′ Εντουάρ).
Μάντσεστερ Γ. (Τεν Χαχ): Ονανά – Ντάλοτ, Καζεμίρο, Έβανς, Ουάν – Μπισάκα – Έρικσεν, Μέινου – Άντονι (60′ Άμραμπατ), Μάουντ (80′ Ντιαλό), Γκαρνάτσο – Χόιλουντ (80′ Γουίτλι).

Keywords
Τυχαία Θέματα