ΑΕΚ – Λαμία: «Μονόδρομος» η νίκη και περιμένει… ευχάριστα από Θεσσαλονίκη!

Τελευταίο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά» για την ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία. Η Ένωση υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τη ομάδα της Φθιώτιδας (19/05, 20:00, MC Novasports.gr) και θέλει μόνο νίκη. Παράλληλα το «μυαλό» της Ένωσης και στη Θεσσαλονίκη

για το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ ηττήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό με 2-0 και «έπεσε» από την κορυφή. Σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ουσιαστικά η Ένωση πρέπει να κερδίσει τη Λαμία και να…. περιμένει θετικά νέα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» δηλαδή ήττα ή ισοπαλία του «Δικεφάλου του Βορρά». Αν ο ΠΑΟΚ «σκοντάψει» στην έδρα του Άρη, τότε η ΑΕΚ κατακτά το δεύτερο σεί πρωτάθλημα και συνολικά το 14ο στην Ιστορία της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αργεντινός προπονητής δεν υπολογίζει τον Πάολο Φερνάντες λόγω ενοχλήσεων, ενώ επιστρέφει ο Λάζαρος Ρότα ο οποίος εξέτισε την ποινή του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Λαμία την περασμένη αγωνιστική προηγήθηκε δις στο ημίχρονο, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-2 από τον Άρη και παραμένει σταθερά στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς στην παρθενική της συμμετοχή στα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει τον Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος την επόμενη χρονιά θα «ντυθεί» στα χρώματα της ΑΕΚ. Τιμωρημένος για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Πέδρο Αμαράλ, ενώ αμφίβολος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα