Ναν vs Μπόλντγουϊν: Το «beef» που έμεινε στη… μέση (videos)

Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει μια άτυπη κόντρα στα social media και όλα προμήνυαν πως θα δούμε συγκλονιστικές μάχες εντός των τεσσάρων γραμμών, όμως η μοίρα τα έφερε αλλιώς, αφού ο Μπόλντγουϊν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο Game 1, το οποίο κουβαλά σε όλη τη σειρά.

Κέντρικ Ναν, το «πολυβόλο» του Παναθηναϊκού

Τον περασμένο Οκτώβρη ο Παναθηναϊκός

αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση – οικονομικά και αγωνιστικά –  ντύνοντας στα πράσινα τον Κέντρικ Ναν, έναν παίκτη που επένδυε πως θα είναι εκεί στα μεγάλα ματς. Όπως και συνέβη. Ο Αμερικανός σταρ φώναξε «παρών» στη σειρά των playoffs με τη Μακάμπι, με αποκορύφωνα τα Game 3 και Game 4. Σε αυτά τα δύο ματς ο Ναν ήταν ασταμάτητος επιθετικά και μπορεί στο τρίτο παιχνίδι της σειράς ο Παναθηναϊκός να μην έφυγε νικητής από το Βελιγράδι, αλλά δύο βράδια αργότερα ο Αμερικανός μαζί με τον Κώστα Σλούκα οδήγησαν το «τριφύλλι» στο «break». Το… κοντέρ του Ναν μέχρι τώρα στα playoffs γράφει 17.5 πόντους με 53.3% στο δίποντο, 47.6% στο τρίποντο και 80% στις βολές, 3 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, 3 λάθη και 14 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Γουέιντ Μπόλντγουϊν, ο μεγάλος άτυχος της σειράς

Ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν μπήκε με… φόρα στη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό, προερχόμενος από φοβερή εμφάνιση κόντρα στη Μπασκόνια για τα Play-in και από το πρώτο κιόλας ματς υπενθύμισε σε όσους το είχαν ξεχάσει πως πρόκειται για έναν από τους πιο προικισμένους επιθετικά παίκτες της Euroleague. Μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε στο Game 1 (7:59 πριν το τέλος) ο Αμερικανός μέτρησε 15 πόντους (4/8 διπ., 0/3 τρ., 7/10 βολ.), 7 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 7 κερδ. φάουλ. Έμεινε εκτός από τα δύο επόμενα ματς και επέστρεψε στο Game 4, όπου και πάλι η τύχη του γύρισε την πλάτη. Πρόλαβε να παίξει λιγότερα από 8 λεπτά, μετρώντας 3 πόντους και ισάριθμες ασίστ, προτού πάθει υποτροπή και τεθεί εκ νέου νοκ-άουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα