Ολυμπιακός Κ15 – Άρης Κ15 3-1: Άνετη πρόκριση στον τελικό (video)

O Ολυμπιακός τσέκαρε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος της Super League K15, επικρατώντας 3-1 του Άρη στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος”, στο οποίο πραγματοποείται το Final 4 της διοργάνωσης. Σκόρερ οι Παπαγεωργίου (3′), Σώζιος (33′), Λαζαρίδης (55′), για τον Άρη μείωσε ο Παπασαραφιανός (45+1′).

Οι Πειραιώτες μπήκαν στο ματς με περισσότερη διάθεση απ’ τον Άρη και κατάφεραν να σκοράρουν μόλις

στο 3ο λεπτό με ωραία ενέργεια του Παπαγεωργίου. Η ομάδα του Βασίλη Σπέρτου συνέχισε το ίδιο δυναμικά με στόχο το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 33′ μετά από σουτ του Σώζιου έξω απ’ την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Άρη! Οι “κίτρινοι” μπήκαν και πάλι στο ματς, σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά του Παπασαραφιανού πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν υπεροχή και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και μάλιστα έφτασαν ξανά σε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 55′, όταν ο Λαζαρίδης εκμεταλλεύθηκε ασθενές διώξιμο της άμυνας του Άρη και με αριστερό πλασέ σκόραρε για το 3-1! Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή του ημιτελικού κι έτσι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό και περιμένει τον αντίπαλο του απ’ την αναμέτρηση ΠαναθηναϊκούΠΑΟΚ (20.00, NS1 LIVE).

Keywords
Τυχαία Θέματα