Μητσοτάκης για Όσκαρ Α’ ανδρικού Ρόλου στη Βέροια – Δείτε γιατί – Κρίμα που αντι Θεοφοβούμενος έγινε ΝΙΚΗ-φοβούμενος

Ήταν ίσως ο καλύτερος ρόλος του πιστού που έπαιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα χρόνια που είναι πρωθυπουργός.

«Δεν παίζει κανείς με την Ορθοδοξία, δεν εργαλειοποιεί κανείς την Πίστη, όλοι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια ομιλίας του σε πολίτες της Βέροιας.

«Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και να γυρίσετε την πλάτη σε όλους αυτούς που επιχειρούν αυτή την άθλια εκμετάλλευση των θρησκευτικών αισθημάτων της ελληνικής κοινωνίας», τόνισε.

Χίλια… δίκια ο πρωθυπουργός. Όμως.

Όμως δυστυχώς πάλι ήταν θέατρο.

Ψέματα όλα. Και το χειρότερο είναι ακατήχητος.

Είπε για εργαλειοποίηση της Πίστης ο άνθρωπος που χειροκροτούσε τον Γιώργο Αυτιά, όταν ο υποψήφιος της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, θυμόταν το σύνθημα Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια.

Μητσοτάκης για Όσκαρ Α’ ανδρικού Ρόλου στη Βέροια – Δείτε γιατί – Κρίμα που αντι Θεοφοβούμενος έγινε ΝΙΚΗ-φοβούμενος

Είπε ότι δεν παίζει με την Ορθοδοξία ο άνθρωπος που έκλεισε της Εκκλησίες την περίοδο του κορονοϊού, όμως με το αεροπλάνο, τα λεωφορεία και τα τρένα μπορούσες να ταξιδέψεις κανονικά. Που έφερε το νόμο για τον ψευτογάμο των ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Που ακόμα δεν έχει καταλάβει ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει την αλήθεια του Ευαγγελίου. Που φώναζε προς την Εκκλησία της Ελλάδος «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς», για την αντίθεση της Εκκλησίας στο αυτονόητο.

Είπε πως δεν υπάρχει χριστιανόμετρο, ο άνθρωπος που άκουσε απαθείς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να λέει πως η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία και που δήλωσε την… δυσαρέσκειά του για την μετατροπή σε τζαμί της Μονής της Χώρας ενώ αρκεστήκατε στον χαρακτηρισμό της ως «πολιτιστικό θησαυρό» που πρέπει να ανήκει σε όλους; Που φοβήθηκε να πει μπροστά στον πρόεδρο Ερντογάν ότι είναι Μονή.

Μίλησε για εκμετάλλευση των θρησκευτικών αισθημάτων της ελληνικής κοινωνίας ο άνθρωπος που ακόμα δεν έχει καταλάβει τη σημαίνει κατήχηση και ως ακατήχητος χαρακτήριζε τις αντιδράσεις της Εκκλησίας για το γάμο ομοφυλοφίλων, «θεολογικές πεποιθήσεις».

Τι βλέπει στις μυστικές δημοσκοπήσεις στη Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τον έπιασε τέτοια… ζέση να τα βάλει με τη ΝΙΚΗ; Άντε και… αναστενάρης στο τέλος μπας και έρθει καμιά χαμένη ψήφος.



Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα