Προκριματικές Μονομαχίες F1: Ποιος κυριαρχεί στον συμπαίκτη του μετά το GP Emilia-Romagna; Αρχικό πλέγμα

Μονομαχίες F1: Το αρχικό πλέγμα για το Grand Prix Emilia-Romagna

Ανακαλύψτε το πλέγμα εκκίνησης για το Grand Prix Emilia-Romagna στην Ίμολα, το οποίο θα ξεκινήσει αυτή την Κυριακή στις 3 μ.μ.

Ο Max Verstappen συνεχίζει το τέλειο σερί του το 2024, κατακτώντας την έβδομη pole position στη Formula 1 . Αν προσθέσουμε αυτό του Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι του 2023, ο Ολλανδός ισοφαρίζει το ρεκόρ του Άιρτον Σένα, με όγδοη συνεχόμενη pole position. Ο οδηγός της Red Bull κέρδισε τη McLaren του Oscar

Piastri στα προκριματικά , με λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου στο Q3.

Ωστόσο, ο Αυστραλός έχει τιμωρηθεί από τότε σε τρεις θέσεις στο grid για παρεμπόδιση του Haas του Kevin Magnussen . Ο Αυστραλός λοιπόν ξεκινά από την πέμπτη θέση, κάτι που ωφελεί τον συμπαίκτη του Λάντο Νόρις . Ο τελευταίος νικητής λοιπόν προσφέρει στον εαυτό του μια θέση στην πρώτη σειρά δίπλα στον Verstappen, θα μπορέσει να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία μετά από αυτή του Μαϊάμι; Στο σπίτι, οι Ferrari θα ξεκινήσουν από τη δεύτερη σειρά, ο Charles Leclerc μπροστά από τον Carlos Sainz .

Στη συνέχεια, η Mercedes και η RB εναλλάσσουν τις θέσεις τους, ο Russell 6ος μπροστά από τους Tsunoda , Hamilton και Ricciardo . Το top 10 συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Nico Hülkenberg . Για τον Sergio Pérez, ήταν ένα κρύο ντους, ο Μεξικανός έπρεπε να αρκεστεί στην 11η θέση με το Red Bull RB20 του. Ο Pérez θα μοιραστεί την έκτη σειρά με τον Esteban Ocon και τον Alpine του .

Τελευταίος στο grid, ο Logan Sargeant έχασε το μοναδικό του χρόνο σετ στο Q1, πράγμα που σημαίνει ότι δεν προκρίθηκε τεχνικά για το Grand Prix. Λογικά, οι επίτροποι αποφάσισαν να συντάξουν τον Αμερικανό, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό έδειξε ότι έχει ρυθμό με 107% στις ελεύθερες προπονήσεις στην αρχή του Σαββατοκύριακου.

Grand Prix Emilia-Romagna 2024 – Εκκίνηση

Μονομαχίες F1: Προκριματικές μονομαχίες: ποιος κυριαρχεί στον συμπαίκτη του μετά το GP Emilia-Romagna;

Ανακαλύψτε στα infographics τις μονομαχίες μεταξύ κάθε συμπαίκτη μετά την πρόκριση για το Grand Prix Emilia-Romagna, 7ος γύρος της σεζόν 2024 Formula 1.

Μονομαχίες F1 ανά ομάδα

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα