Καθ’ οδόν η νέα BMW M5 -Οι πρώτες εικόνες

Η καινούργια BMW M5 χαρακτηρίζεται… «εργαλείο» πολλαπλών χρήσεων, χάρη του ισχυρού plug-in υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης και της τετρακίνησης.

Ως είθισται, η κορυφαία της σειράς G90 (θα διατίθεται σε sedan και touring) θα ξεχωρίζει εμφανισιακά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις για την επιθετικότερη σχεδίασή της. Αυτό σημαίνει φαρδύτερα φτερά, αγριότερους προφυλακτήρες και έναν διαχύτη

στο πίσω μέρος με τέσσερις απολήξεις για την εξάτμιση. Εν τω μεταξύ οι κατάσκοποι, έχουν ήδη απαθανατίσει στο παρελθόν πρωτότυπα με καμουφλάζ, στα οποία διακρίνεται η θύρα φόρτισης.

Οι φήμεςθέλουν το καυτό μοντέλο να εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα 4,4 λίτρων, σε συνεργασία με έναν μόνοηλεκτροκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με 8 σχέσεις.Η χωρητικότητα της μπαταρίας θεωρείται πως θα είναι 18,6 kWh και η συνολική ισχύς 728 ίπποιμε 1.030 Nm ροπής.

Η κίνηση θα μεταδίδεται, όπως αναφέραμε παραπάνω και στους τέσσερις τροχός, ενώ η ζυγαριά λέγεται πως θα σταματά στα 2.435 κιλά, καθιστώντας τη νέα M5 τη βαρύτερη από όλες τις γενιές που έχουν προηγηθεί. Οι κατασκευαστές της πιστεύουν παρ΄ όλα αυτά, πως θα είναι τόσο καλή στον αυτοκινητόδρομο ή την πίστα όσο και στις διακοπές μαζί με όλη την οικογένεια.

Από τασκίτσα που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, η εταιρεία επιθυμεί να μας ιντριγκάρειλίγο πριν το ντεμπούτο. Ημερομηνία για την επίσημη αποκάλυψη δεν έχειανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο η αναμονή φτάνει στο τέλος της. Το δε παρακάτω video επιτελεί από τη μεριά του σωστά τοέργο του. Μας ξεσηκώνει τόσο όσο, ώστε να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα