Τάσος Νούσιας: “Όλο αυτό είναι στρεσαριστικό, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να μην το κάνω στη Μάγισσα”

Ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνισγής αναφέρθηκε στη συμμετοχή που είχε αυτή τη χρονιά στη σειρά «Μάγισσα» και τη διαχείριση των βίαιων σκηνών του.

Πιο συγκεκριμένα,

ο Τάσος Νούσιας εξομολογήθηκε πως «πάντα, κάθε φορά που καλούμαστε να διαχειριστούμε βίαιες σκηνές, μας απασχολεί πολύ. Δηλαδή δεν είναι πάντα εύκολο και πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι ότι κοινή συναινέσει πάμε να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο συμφωνημένα θα το κινήσουμε όλοι μαζί. Γιατί έχει βία, έχει σώμα, έχει ήχο και όλο αυτό είναι στρεσαριστικό».

«Τη βίαιη σκηνή με τη Μεταξία κληθήκαμε να την χειριστούμε πάρα πολύ προσεκτικά και η πρώτη μου αντίδραση ήταν «όχι, δεν θέλω να το κάνω αυτό! Γιατί να το κάνω;». Μετά βέβαια, εντάξει, πρέπει να υπηρετήσεις μια γραμμή ενός ρόλου και πάντα προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα γιατί αυτές είναι ακραίες σκηνές. Πολλώ δε μάλλον σήμερα».

«Δηλαδή να που δεν ταιριάζουμε με τον ήρωα στην Μάγισσα! Δεν θα μπορούσα εγώ ποτέ σε κανέναν, πολλώ δε μάλλον στη σχέση κόρης με πατέρας, να κάνω κάτι τέτοιο. Μπορεί να φωνάξω, μπορεί να μου γυρίσει το μάτι γιατί είμαστε άνθρωποι αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και να κρατάς τα όρια» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τάσος Νούσιας στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Keywords
Τυχαία Θέματα