Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η ευκαιρία της Έβερτον, προβάδισμα η Μπιλμπάο

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας: Για την Έβερτον το ματς με την Κρίσταλ Πάλας είναι κάτι παραπάνω από τελικός. Τα επτά ματς χωρίς (0-3-4) και φυσικά η αφαίρεση 10 βαθμών βαραίνουν πολύ τις πλάτες της ομάδας του Σον Ντάις. Ψάχνει per mare per terram μια νίκη για να μπορέσει να βγει από την τελευταία τριάδα και τα προβλήματα της Κρίσταλ Πάλας ίσως να είναι η «απάντηση» σε αυτό το αίνιγμα. Στην Πάλας ο τεχνικός Ρόι Χόγκσον είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας, αναρρώνει και από μια ασθένεια και στο ματς με την Έβερτον χρέη υπηρεσιακού θα έχει ο Πάντι ΜακΚάρθι. Και όλα αυτά, μέχρι

να αναλάβει την ομάδα ο Αυστριακός Όλιβερ Γκλάσνερ, πρώην προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Πάλας έχει και απουσίες, κυριότερες αυτές του στόπερ Γκουέ, του ποιοτικού εξτρέμ/σκόρερ Ολίσε και του σημαντικού μεσοεπιθετικού Έζε. Ο άσος της Έβερτον μπορεί να συνδυαστεί με το γκολ του πιο σημαντικού επιθετικού της, Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, που αναζητεί το τέταρτο φετινό στο πρωτάθλημα. Bet Builder με τον άσο της Έβερτον και το γκολ του Κάλβερτ-Λιούιν σε απόδοση 3.65.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Μπιλμπάο – Ζιρόνα: Η Μπιλμπάο προέρχεται από γκέλα ολκής, δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό Αλμερία, μένοντας στο 0-0. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε «έμπλεξε» σε παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, στο 87’ πλησίασε στο γκολ έχοντας δοκάρι, ωστόσο στο 89’ κινδύνευσε με τη σειρά της να δεχτεί το 1-0. Οι Βάσκοι δεν έχουν σκοράρει σε τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς, βρήκαν δίχτυα μόνον στο 4-0 επί της Μαγιόρκα και έχασαν την ευκαιρία να μείνουν μαζί με την Ατλέτικο στην τέταρτη θέση.

Και υποδέχονται την έκπληξη της σεζόν Χιρόνα, η οποία βρίσκεται στο δικό της επιθετικό ντεφορμάρισμα. Στη δεύτερη θέση η Χιρόνα αλλά είδε το… σκληρό πρόσωπο της Ρεάλ, συνετρίβη με 4-0 και έμεινε στο -5 από την κορυφή. Και στα τελευταία τρία ματς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, δείγμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζει εσχάτως στο γκολ.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο στην έδρα της έχει μόλις μία ήττα, οπότε θα εμπιστευθούμε τις πιθανότητές της, ποντάροντας και στο ντεφορμάρισμα της Χιρόνα. Bet Builder με τη διπλή ευκαιρία της Μπιλμπάο στο 1Χ και το Under 3,5, σε απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας: 1 & να σκοράρει ο Κάλβερτ-Λιούιν (απόδοση 3.65), 22:00 Μπιλμπάο – Ζιρόνα: 1Χ & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα