Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται να κλείσει τον Γκαμπριέλ Περέιρα

11:19 2/1/2024 - Πηγή: Sport 24

Ο Ολυμπιακός έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και μετά την απόκτηση του Φραν Ναβάρο ως δανεικό από την Πόρτο και του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό ετοιμάζει και άλλα χτυπήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να κλείσουν τον Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε.

Το SPORT24 είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται

ψηλά στη λίστα του Κάρλος Καρβαλιάλ και του Πέδρο Άλβες και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είναι σε διαπραγματεύσεις εδώ και μία εβδομάδα με την διοίκηση της Ζιλ Βιθέντε.

Ολυμπιακός: Οι 3+2 Βραζιλιάνοι στόπερ που απασχολούν τους ερυθρόλευκους τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα είναι 23 ετών, έχει 15 συμμετοχές και ένα τέρμα στην περίοδο και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ζιλ Βιθέντε έως τον Ιούνιο του 2026. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποκτήθηκε από την πορτογαλική ομάδα πριν από ένα χρόνο και έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα η Πόρτο, η Μπέτις, η Λέστερ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα, η Πόρτο χτύπησε πριν από μία εβδομάδα την πόρτα της Ζιλ Βιθέντε για τον Γκαμπριέλ Περέιρα Μαγκαλάες ντος Σάντος όπως είναι το πλήρες όνομά του, ο οποίος αποτελεί έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Πληροφορίες όμως από την Ιβηρική αναφέρουν ότι οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Ζιλ Βιθέντε βρίσκονται στο τελικό στάδιο με σκοπό η πειραϊκή ΠΑΕ να κλείσει άμεσα τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα έχει ύψος 1.88μ., είναι δεξιοπόδαρος, γρήγορος, δυναμικός και αποτελεσματικός στα μαρκαρίσματά του. Πιάνει θέση ξένου, αλλά προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ετοιμάζεται, Γκαμπριέλ Περέιρα,olybiakos, etoimazetai, gkabriel pereira