Ολυμπιακός: Παιχνίδι πρόκρισης στο Conference League και ντέρμπι με Παναθηναϊκό στην EuroLeague την ίδια μέρα

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει από το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου ποιο εμπόδιο πρέπει να ξεπεράσει για να φτάσει μέχρι τους 8 του Conference League.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί την αντίπαλο των ερυθρολεύκων στους 16 της διοργάνωσης, με το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού να διεξάγεται στην Ελλάδα και το δεύτερο στη Σερβία (σ.σ.: η Μακάμπι Τελ Αβίβ χρησιμοποιεί την έδρα της Μπάτσκα

Τόπολα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης με την Παλαιστίνη).

Ό,τι κι αν γίνει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 7 Μαρτίου, άπαντες γνωρίζουν πως ο αγώνας που θα διεξαχθεί μια βδομάδα αργότερα (στις 14 Μαρτίου) θα κρίνει τα πάντα.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης βέβαια είναι πως την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός έχει ντέρμπι στην EuroLeague με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινωθεί από το καλοκαίρι, η αναμέτρηση του ΣΕΦ θα ξεκινήσει στις 21:15. Όσο για εκείνη του Conference League; Είτε στις 19.45 είτε στις 22:00, κάτι που θα αποσαφηνιστεί εντός των επόμενων ωρών.

Όπως και να έχει, η 14η Μαρτίου θα είναι φουλ... ερυθρόλευκη μέρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αντί επιλόγου: Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει γενέθλια. Τι καλύτερο δώρο από μια μεγάλη πρόκριση στους 8 του Conference League;

Keywords
Τυχαία Θέματα