ECL: Με Μακάμπι ο Ολυμπιακός, με Ντινάμο ο ΠΑΟΚ

Οι Πειραιώτες κληρώθηκαν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 7 Μαρτίου. Η ρεβάνς του Ολυμπιακού θα γίνει πιθανότατα στην «TSC Arena» της Μπάτσκα Τόπολα, την οποία χρησιμοποιούν οι Ισραηλινοί ως έδρα, λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά κληρώθηκε με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ,

με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στις 7 Μαρτίου στην Κροατία και στο γήπεδο “Μάξιμιρ“. Οι ρεβάνς στις 14 του ίδιου μήνα.

Στην κλήρωση παραβρέθηκε και ο Κώστας Κατσουράνης, ως πρεσβευτής του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην «Αγιά Σοφιά». Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί στον τελικό τουλάχιστον μια ελληνική ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε πως όλη η Αθήνα περιμένει τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

Χαρακτηριστικά, ο Κατσουράνης δήλωσε: «Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω μια ελληνική ομάδα να είναι στον τελικό. Είναι μόλις 16 ομάδες. Όλη η Αθήνα περιμένει αυτόν τον τελικό, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, είναι τιμή για την Ελλάδα. Είναι κάτι ξεχωριστό, τα συναισθήματα πολύ υψηλά να παίζεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Παίζεις με ομάδες από την Αγγλία, πηγαίνεις σε φανταστικά γήπεδα».

Τα ζευγάρια:

Σερβέτ-Πλζεν
Άγιαξ-Άστον Βίλα
Μόλντε-Μπριζ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Φενέρμπαχτσε
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ
Στουρμ Γκρατς-Λιλ
Μακάμπι Χάιφα-Φιορεντίνα
Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Το σχετικό tweet:

Bring it on #UECLdraw pic.twitter.com/WTJQnLcDOv

UEFA Europa Conference League (@europacnfleague) February 23, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα