Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ ντύθηκε εκτελεστής στη μαγική βραδιά του στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός με τον πιο εμφατικό τρόπο έκανε το τρία στα τρία στη Stoiximan Super League. Οι πράσινοι επικράτησαν 5-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Απόλυτης πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μπερνάρ Ντουάρτε.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε χατ-τρικ, το δεύτερο της καριέρας του και το πρώτο για το τριφύλλι μετά

από εκείνο του Αίτόρ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2022. Ο Μπερνάρ έβαλε τα "ρούχα" του εκτελεστή και πέτυχε μέσα σε ένα παιχνίδι περισσότερα γκολ απ' ότι είχε πέρσι ολόκληρη τη σεζόν.

Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες τις τελικές και τα γκολ του 31χρονου Βραζιλιάνου τη φετινή σεζόν στη Stoiximan Super League.

Ο Μπερνάρ συνολικά στο πρωτάθλημα έχει έξι τελικές με συνολική "αξία" 0.71xG. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια είχε σουτάρει δύο φορές και αυτές εκτός περιοχής. Αντιθέτως απέναντι στους Αγρινιώτες είχε τέσσερις τελικές, τις περισσότερες από κάθε παίκτη στο παιχνίδι και βρήκε τα αντίπαλα σε τρεις περιπτώσεις, με δύο εξ αυτών με προσπάθειες μέσα από την περιοχή.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές των πρασίνων στο παιχνίδι και με τη βοήθεια της Opta, έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλες του τις ενέργειες στο παιχνίδι.

Ο Μπερνάρ κινήθηκε κυρίως στην δεξιά πλευρά, απ' όπου αναπτυσσόταν συνήθως ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Στα 75 λεπτά που έπαιξε είχε 58 ενέργειες, οι περισσότερες ήταν μεταξύ μεσαίας γραμμής και περιοχής, ενώ είχε και τρεις ενέργειες στο "κουτί" του Παναιτωλικού. Μάλιστα, σε δύο από αυτές βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ανασταλτικά είχε τρεις ανακτήσεις κατοχής και ένα κλέψιμο.

Κορυφαία δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι

Πέρα από τα τρία γκολ ο Μπερνάρ έκανε εξαιρετική δουλειά και στο κομμάτι της κυκλοφορίας. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν ο Νο1 δημιουργός του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση.

Οι λανθασμένες μεταβιβάσεις του Μπερνάρ στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες. Συνολικά πραγματοποίησε 43 πάσες στην αναμέτρηση και οι 38 από αυτές βρήκαν στόχο. Οι 30 μεταβιβάσεις του ήταν πάνω από τη σέντρα, με τις 25 να έχουν αποδέκτη. Επιπλέον, είχε 16 πετυχημένες στις 21 πάσες στην επίθεση, τις περισσότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στον αγωνιστικό χώρο.

Μία ακόμη πρωτιά του Μπερνάρ ήταν και οι key passes. Τρεις είχε συνολικά, στην κορυφαία επίδοση στην αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε... μαγικά στο Αγρίνιο σε μία από τις καλύτερες - αν όχι η καλύτερη - εμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα