ΠΑΟΚ: Για την ώρα, μόνο, αποχωρήσεις

Η παραχώρηση του Λευτέρη Λύρατζη στον Αστέρα Τρίπολης, με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, επισημοποιήθηκε την Πέμπτη (18/1) το απόγευμα με τον ΠΑΟΚ να εύχεται καλή επιτυχία στον ακραίο αμυντικό.

Αυτή είναι η 3η αποχώρηση από το ρόστερ του Δικεφάλου παίκτη που δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα φετινά παιχνίδια της ομάδας μετά από την παραχώρηση, με ελεύθερη μεταγραφή του Γιώργου Βρακά στον Ατρόμητο και τον δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες στην Φαμαλικάο.

Τέτοιου είδους αποχωρήσεις λογικά θα συνεχιστούν

με τον νεαρό Πορτογάλο Αντρέ Ρικάρντο αλλά και τον Νίκο Κουαλιάτα. Ο πρώτος έχει όλο και όλο φέτος 3 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β' η τελευταία από τις οποίες ήταν αυτή με τον Λεβαδειακό στις αρχές του Δεκέμβρη.

Ο νεαρός Ουρουγουανός από την άλλη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά και τυπική ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Βραζιλία – που στην πράξη είχε λήξει μήνες νωρίτερα- και προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β' μέχρι να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα το ρόστερ που έχει στη διάθεση του ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελείται στην ουσία από 22 ποδοσφαιριστές, χωρίς τους τερματοφύλακες, που όλοι τους είτε λίγο ούτε πολύ έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα και στις επιλογές του προπονητή τους.

Τα δεδομένα βέβαια λογικά θα διαφοροποιηθούν ξανά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αν γίνουν οι κινήσεις ενίσχυσης που αναμένεται με έναν ακραίο αμυντικό και έναν μεσοεπιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα