Παναθηναϊκός: Δεν σταματούν οι μεταγραφές – Τρεις μπαίνουν στο αεροπλάνο και ίσως ακολουθήσει και τέταρτος!

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε από το Κύπελλο Ελλάδας τον Ολυμπιακό και φουλάρει μεταγραφικά. Τρεις οι σίγουρες προσθήκες.

Άμεσα θα κλειδώσει η πρώτη. Μπαίνει στο αεροπλάνο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι και την Παρασκευή (19/1) θα είναι στην Αθήνα. Στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει.

Ο Πολωνός θέλει να έχει ρυθμό για να πάει στο Euro

2024 και μέσω της Σπέτσια πίστευε πως οι πιθανότητές του να τα καταφέρει δεν είναι πολλές. Πάνω εκεί πάτησε ο Παναθηναϊκός και τον κάνει δικό του.

Με τον 26χρονο οι «πράσινοι» ανεβάζουν τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα και κλείνουν το θέμα που προέκυψε μετά την υπόθεση Μπρινιόλι. Ο Ιταλός έχει μπει στον πάγο έως το τέλος της σεζόν, όταν και θα αποχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, τυπικό είναι και το θέμα της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα. Με τον παίκτη υπάρχει πλήρης συμφωνία, αλλά η Τραμπζονσπόρ ακόμη δεν έχει στείλει κάποια έγγραφα. Ο λόγος είναι πως θέλει να παίξει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στον αγώνα με τη Γαλατασαράι (21/1). Ο ίδιος είναι αρνητικός, ο Παναθηναϊκός πιέζει και το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας όλα θα έχουν τελειώσει.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρει ο Βίτορ Ούγκο. Ο Βραζλιάνος έχει δώσει τα χέρια με το «τριφύλλι». Με την Μπαϊα, όμως, ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Όταν ανάψουν οι Βραζιλιάνοι το πράσινο φως, θα κάνει και εκείνος το ταξίδι για την Αθήνα.

Θα κάνει ο Παναθηναϊκός άλλη μεταγραφή;

Με αυτές τις τρεις υποθέσεις να έχουν κλειδώσει, το ερώτημα είναι ένα. Θα κάνει την έκπληξη ο Παναθηναϊκός να πάρει και άλλον παίκτη; Το έχει ανάγκη;

Μέχρι πριν από λίγες μέρες το πιο πιθανό ήταν να γίνει και κάτι ακόμη. Μόνο που ο Φατίχ Τερίμ έκανε δύο εσωτερικές μεταγραφές που ανεβάζουν την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Βέρμπιτς βρήκε όσα ήθελε για τώρα από τον εξτρέμ και σε αυτό του Κώτσιρα τον χαφ που του έλειπε.

Επομένως, με τις τρεις μεταγραφές που έχουν κλείσει, δεν είναι παράλογο να τραβήξουν χειρόφρενο. Έστω και εάν υπάρχει η δεδομένη διάθεση από πλευράς διοίκησης ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να έρθει το πρωτάθλημα.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα