ΠΑΟΚ: Πάει για τη νίκη στο Περιστέρι που θα τον διατηρήσει στην κορυφή

11:14 4/2/2024 - Πηγή: Sport 24

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει απόψε στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (04/02, 20:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) σε ένα παιχνίδι από το οποίο χρειάζεται να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, πριν μπει σε αυτό το τρελό roller coaster που τον περιμένει, με τα 4 συνεχόμενα ντέρμπι απέναντι

σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ταξίδεψε χωρίς τον Βιειρίνια αλλά και χωρίς τον Γιόνι Ότο, παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν τουλάχιστον για τον Ισπανό. Στην αποστολή με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πάντως επέστρεψε ο Αλί Σαμάτα, παίρνοντας τη θέση του Στέφανου Τζίμα, για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Για τις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού υπάρχουν τα συνηθισμένα ερωτηματικά για το ποιος από τους Κουλιεράκη και Μιχαηλίδη θα αγωνιστεί δίπλα στον Κεντζιόρα, για το αν θα ξεκινήσει ο Ντεσπόντοφ ή ο Ζίβκοβιτς στα δεξιά της επίθεσης και για το αν θα παίξει ο Μουργκ ή ο Κωνσταντέλιας στο "δέκα".

Οι "σίγουροι" και τα διλήμματα του Λουτσέσκου

Λογικά και με βάση τη διαχείριση που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στον μεσοβδόμαδο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανσερραικό και τους παίκτες που ξεκούρασε, το σχήμα που θα επιλέξει θα είναι περίπου αυτό που χρησιμοποίησε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό.

Με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Σάστρε και τον Ράφα Μπάμπα στα δυο άκρα της άμυνας και τους Κεντζιόρα- Κουλιέρακη στα στόπερ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελείται από τους Μεϊτέ και Οζντόεφ, με τον Μπράντον Τόμας να έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στην τριάδα των μεσοεπιθετικών, μοιάζει δεδομένο ότι ο Τάισον θα αγωνιστεί στα αριστερά με τους Ντεσπόντοφ και Μουργκ να έχουν το προβάδισμα για τις άλλες δυο θέσεις.

Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι είναι να πάρει το τρίποντο ώστε να περιμένει την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα ως πρωτοπόρος, με βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα