ΑΕΚ: Οι δεύτερες σκέψεις που κάνει ο Μήτογλου για το καλοκαίρι

11:12 4/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει καταλήξει στην ιεραρχία των στόπερ στην ΑΕΚ. Ο Γεράσιμος Μήτογλου είναι 4ος αυτή τη στιγμή στο μυαλό του κόουτς, με τον Αλεξάντερ Κάλενς να τον έχει προσπεράσει. Γι’ αυτό και ο Έλληνας στόπερ κάνει δεύτερες σκέψεις εν όψει του καλοκαιριού.

Πρώτος ο Βίντα, Δεύτερος ο Μουκουντί. Σχετικά είναι αυτά βέβαια. Σημασία έχει πως οι δύο πρώτοι έχουν κλειδωμένο status στις δύο πρώτες θέσεις. Στη συνέχεια ακολουθεί ο Κάλενς. Ο Μήτογλου

έπεται.

Τελευταία φορά που πήρε φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα ήταν στις 4 Νοεμβρίου με αντίπαλο την Κηφισιά. Παιχνίδι που «σημάδεψε» ενδεχομένως και τον ίδιο και εφεξής έχει περάσει 4ος ιεραρχικά στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα.

Με τον Μουκουντί στο Κόπα Άφρικα και πάλι δεν πήρε όσο χρόνο συμμετοχής θα περίμενε. Πλέον, με τον Καμερουνέζο ξανά στα Σπάτα και την ΑΕΚ να έχει μόνο αγώνες για το πρωτάθλημα τι θα γίνει;

Μολονότι είναι Ελληνας και πριν έναν χρόνο προχώρησε σε ανανέωση, ο Μήτογλου αν παραμείνει το υπάρχον καθεστώς θα ψαχτεί για τα ξένα α λα Σβάρνας το καλοκαίρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα