Προγνωστικά στοιχήματος: Μπορεί να πάει μακριά και στο Κύπελλο η τρομερή Άστον Βίλα

12:02 6/1/2024 - Πηγή: Sport 24

Έχει ξεχωριστή ομορφιά το Κύπελλο Αγγλίας, ζουν και αναπνέουν στο Νησί για την παλαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση, θα καταπιαστούμε με το ζευγάρι Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και παιχνίδι Premier League, αλλά οι γηπεδούχοι τα τελευταία χρόνια δίνουν μάχες στην Championship.

Η Μπόρο μοχθεί στο πρωτάθλημα να προλάβει τα πλέι οφ, μήπως και καταφέρει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μέσω αυτής της διαδικασίας, για την ώρα βρίσκεται

στο -4 από την πρώτη εξάδα, ο δρόμος είναι μακρύς. Παράλληλα την Τρίτη, παίζει ημιτελικό League Cup με την Τσέλσι και σίγουρα το κίνητρο είναι μεγάλο, ο προπονητής Μάικλ Κάρικ (σπουδαίος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2006-2018) πρέπει να κάνει διαχείριση.

Η Άστον Βίλα αποχαιρέτησε ένα εντυπωσιακό 2023, προφανώς και όλοι στην ομάδα θέλουν να δουν ανάλογη συνέχεια, οι “χωριάτες” είναι μέσα σε όλους τους στόχους, ο Έμερι έχει δώσει στο κλαμπ χαρακτήρα νικητή. Λογικά ο Ισπανός θα κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά η χημεία δύσκολα θα χαλάσει, συνεπώς είναι πιθανό να δούμε ξανά ωραία πράγματα από τους φιλοξενούμενους.

Νικάει η Μπενφίκα και συνεχίζει το... κυνήγι της Σπόρτινγκ

Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ συνέχισε με νίκη χθες, οδηγεί την κούρσα, η Πόρτο είχε απώλειες (ισοπαλία 1-1 με την Μποαβίστα), η Μπενφίκα θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό κόντρα στην Αρόουκα για να μείνει σε απόσταση βολή από την κορυφή.

Η γηπεδούχος τρέχει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων (3 νίκες, 1 ισοπαλία), σκοράρει με άνεση, άφησε πίσω της τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αποτελεί επικίνδυνο αντίπαλο.

Η Μπενφίκα δείχνει να ξεπερνάει την κρίση του Νοεμβρίου, με 4 σερί νίκες βγάζει εικόνα ομάδας που θα διεκδικήσει τον τίτλο, έπαψε η αμφισβήτηση προς τον Ρόγκερ Σμιντ, επιστρέφουν οι κομβικοί παγκόσμιοι πρωταθλητές Οταμέντι και Ντι Μαρία, αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης μπορεί να πάρει τη νίκη που τόσο χρειάζεται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η φόρμα, η ψυχολογία, οι λύσεις, δίνουν προβάδισμα στην Άστον Βίλα για να πάρει τη νίκη-πρόκριση επί της Μίντλεσμπρο, οι γηπεδούχοι διαθέτουν επιθετικό ταλέντο, ένα γκολ μπορούν να το βρουν.

Αντίστοιχη προσέγγιση και στο ζευγάρι Αρόουκα – Μπενφίκα για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, οι “αετοί” είναι πιο ποιοτικοί, αλλά η Αρόουκα έχει σκοράρει 13 τέρματα στα 4 τελευταία παιχνίδια της, μπορεί να πετύχει γκολ και σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 19:30 Αρόουκα – Μπενφίκα: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 20:00
Keywords
Τυχαία Θέματα