Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα από Πορτογαλία και Αυστραλία

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στη Ζιλ Βισέντε και την Μποαβίστα. Μάχη επιβίωσης για τη γηπεδούχο, αναγκασμένη να χτυπήσει κάθε παιχνίδι στο δρόμο για την παραμονή. Άλλη ομάδα όταν παίζει εντός και άλλη στα εκτός. Μπροστά στον κόσμο της έχει χάσει μόνο από την Μπενφίκα και αυτό λέει πολλά. Η Μποαβίστα χωρίς νίκη στα εννιά τελευταία και με εσωτερικά θέματα, αφού υπάρχουν καθυστερήσεις στην πληρωμή μισθών. Πάμε με την κάλυψη στον 1 DNB που βρίσκεται στο 1.60.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Στις

20:00 στην Πορτογαλία υπάρχει το Κάσια Πία – Μπράγκα. Προφανές φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, η Μπράγκα είναι ανώτερη από όλες τις απόψεις και οφείλει να το βγάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα (Κάσα Πία) που διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση, απέναντι σε αυτήν (Μπράγκα) που διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. Η Μπράγκα έχασε από την Μπενφίκα στο τελευταίο της, αλλά ήταν πολύ καλή, ενώ νωρίτερα μετρούσε τέσσερις σερί νίκες. Το διπλό στο 1.60.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Αυστραλία εννοείται συνεχίζουν και παίζουν, το πρωί στις 10:45 υπάρχει ένα ματς που θα μας απασχολήσει. Το Μέλμπουρν Βίκτορι – Αδελαίντ Γιουν. Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί μιας και η γηπεδούχος τα πάει εξαιρετικά φέτος και αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της λίγκας. Αξιοσημείωτη σταθερότητα, συνέπεια και είναι στο χέρι της να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια πολύ μέτρια ομάδα, που στα τελευταία της τέσσερα παιχνίδια μετράει τρεις ήττες και τη νίκη απέναντι στους Νιουκάστλ Τζετς. Ο άσος στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μέλμπουρν Βίκτορι – Αδελαίντ Γιουν. 1 (απόδοση 1.70), 10:30 Ζιλ Βισέντε – Μποαβίστα: 1 DNB (απόδοση 1.60), 17:30 Κάσα Πία - Μπράγκα: 2 (απόδοση 1.60), 20:00
Keywords
Τυχαία Θέματα