To Facebook εμπλουτίζει το status

To Facebook ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο μικρό χαρακτηριστικό που ετοιμάζει για το status update. Οι χρήστες θα μπορούν στο μέλλον να ενσωματώσουν αυτό που θα κάνουν εκείνη τη στιγμή: αυτό που παρακολουθούν, διαβάζουν ή ακούνε. Φυσικά κάτι παρόμοιο ήταν δυνατό από την αρχή του Facebook, αλλά τώρα αυτό θα γίνεται πιο ολοκληρωμένα, μαζί με το όνομα της ταινίας

θα μπαίνει το εικονίδιο της και λινκ στη σελίδα της.

Όταν κάποιος επιλέγει να ενημερώσει το status του με αυτό τον τρόπο, θα πρέπει πρώτα να επιλέξει τον τύπο της δραστηριότητας, «διάβασμα», «ταινία», «μουσική» και μετά να επιλέξει το όνομα του βιβλίου ή ταινίας ή τραγουδιού, ανάλογα με τη δραστηριότητα.

Στη συνέχεια θα μπορεί ο χρήστης να προσθέσει ότι θέλει να πει και να το δημοσιεύσει. Στο Timeline του θα εμφανίζονται άμεσα λοιπόν όχι μόνο τα αγαπημένα πράγματα του χρήστη, αλλά και αυτά που έχει παρακολουθήσει. Οι νέες ρυθμίσεις θα είναι εναρμονισμένες με τις υπάρχουσες ρυθμίσεις ασφαλείας, ώστε να μη μπορεί το Facebook να προσθέτει τις πληροφορίες χωρίς την έγκριση του χρήστη. Τα νέα χαρακτηριστικά έχουν ήδη ξεκινήσει να ισχύουν, αλλά υπολογίζεται ότι θα περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να φτάσουν σε όλους τους χρήστες.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα