«Ανανεώστε» το παρελθόν σας

Όσοι βαρεθήκατε ν' ανανεώνεται το παρόν σας και θέλετε ν αναπολήσετε το παρελθόν, μπορείτε να το κάνετε μέσα από το facebook.
Η νέα λειτουργία του γιγάντιου κοινωνικού δικτύου σας επιτρέπει να «ανανεώσετε» στο παρελθόν τα status updates και τις φωτογραφίες σας, στο πλαίσιο επικάλυψης των διαφόρων κενών που είναι λογικό να έχει το Timeline

Όταν επιχειρείτε, σε λίγο καιρό, να ανανεώσετε το status
σας, θα παρατηρείτε ένα μικρό εικονίδιο ρολογιού στην αριστερή γωνία του κουτιού, το οποίο όταν το κλικάρετε θα σας επιτρέψει να εισάγετε την χρονιά, τον μήνα και την ημέρα που επιθυμείτε. Θα μπορείτε επίσης να προσθέσετε και άτομα με τα οποία ήσασταν μαζί, ακόμα και την τοποθεσία σε περίπτωση που την θυμάστε. Ωστόσο η αυτή η «ψηφιακή χρονομηχανή» λειτουργεί μόνο προς τα πίσω, δεν θα μπορείτε να προγραμματίσετε μελλοντικές αναρτήσεις.

Μην αρχίσετε να το ψάχνετε από σήμερα στα προφίλ όμως, προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνος για όσους έχουν εγκαταστήσει την Developer application. Η υπηρεσία Timeline έχει αρχίσει να ξετυλίγεται σιγά σιγά, ενώ είχε αρχικά προγραμματισθεί να εφαρμοστεί στις 22 Σεπτεμβρίου, λόγω διαφόρων προβλημάτων, έχει μετατεθεί για τις 7 Νοεμβρίου. Τώρα το κατά πόσο τελικά θα το απολαύσουμε ή όχι... σε 6 μέρες θα μάθουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα