Αναβολή δίκης

Ποινική δίωξη για παρακώλυση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας ασκήθηκε σε βάρος των 15 συλληφθέντων στα γεγονότα έξω από το κτίριο της ΔΕΗ. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 30 Νοεμβρίου, λόγω απουσίας των μαρτύρων κατηγορίας.Η ταλαιπωρία πάντως των καταναλωτών συνεχίζεται.

Εκτός λειτουργίας παραμένει το πληροφορικό σύστημα της Επιχείρησης και οι υπάλληλοι πραγματοποιούν από σήμερα 48ωρη απεργία.

Η ΓΣΕΕ

με ανακοίνωσή της καταδικάζει τη σύλληψη των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ και χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα καλεί τους αρμόδιους να εξαντλήσουν την ευαισθησία τους στην προστασία των κοινωνικά ασθενέστερων από τα αλλεπάλληλα χαράτσια.

Και η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, την παρέμβαση των ΜΑΤ στο Κέντρο Έκδοσης Λογαριασμών της ΔΕΗ, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Εν τω μεταξύ, αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ αναμένονται απί 1/1του 2012.  Σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμανθούν μεταξύ 10 και 20%, ενώ εξετάζεται η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού του Ενιαίου Φόρου Καυσίμων. 

Keywords
Τυχαία Θέματα