Εύκολη ... επιλογή

Η Αντριάνα Τσερνανόβα από τη Σλοβακία ονειρευόταν μια λαμπερή καριέρα στο χώρο της μόδας και απ' ό, τι φαίνεται την πέτυχε. Τα ξανθά της μακριά μαλλιά, τα λαμπερά γαλάζια μάτια και το αγαλματένιο κορμί που διαθέτει δεν θα μπορούσαν παρά να συνθέσουν το ιδανικό σκηνικό για μια πορεία που τα έχει όλα.

Γνωστός οίκος εσωρούχων την επέλεξε για να προωθήσει την νέα κολεξιόν του. Στο κάστινγκ πήραν μέρος χιλιάδες καλλονές, τις οποίες η Τσερνανόβα εκτόπισε

σε χρόνο ρεκόρ παίρνοντας την δουλειά. Όπως ανακοίνωσαν μάλιστα οι ειδικοί επί του θέματος, τα μάτια τους «καρφώθηκαν» στην γοητευτική Αντριάνα και η επιλογή τους δεν ήταν και τόσο δύσκολη.

Η Σλοβάκα ξεκίνησε να ποζάρει από τα 14 της και από την πρώτη στιγμή έγινε το αγαπημένο παιδί πολλών και μεγάλων Οίκων μόδας.

Τώρα ακολουθεί τα βήματα των δικων της ειδώλων: Της συμπατριώτισσας της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, που είχε μπει στο ρεκόρ γκίνες ως το μοντέλο με τα πιο μακρια πόδια (1 μέτρο και 25 εκατοστά) και του τοπ μόντελ από την Τσεχία, Ευα Χερτζίκοβα. Και οι δυο υπήρξαν οι μούσες του συγκεκριμένου οίκου εσωρούχων.


Όσοι γνωρίζουν την Αντριάνα Τσερνανόβα λένε πως είναι ένα αστείο, σέξι και έξυπνο κορίτσι. Η ίδια απολαμβάνει την επιτυχία της και δεν προλαβαίνει να κλείνει επαγγελματικά συμβόλαια.

ΠΗΓΗ: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα