Έκκληση στον Γ. Παπανδρέου να είναι «παρών»

Έκκληση στον Γιώργο Παπανδρέου να αναβάλλει τα ταξίδια του και να είναι παρών στις εξελίξεις απηύθυναν -σύμφωνα με δημοσίευμα των ΝΕΩΝ-  στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετείχαν στην πρόσφατη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του κόμματος, για τις εξελίξεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι «κατά πάσα πιθανότητα θα μεταβεί
στο Ισραήλ», ενώ και το Ισραηλινό Ινστιτούτο που τον έχει προσκαλέσει ως κεντρικό ομιλητή στις εργασίες του την Τετάρτη αναφέρει την παρουσία του κ. Παπανδρέου στο επίσημο πρόγραμμά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται σήμερα στις Βρυξέλλες για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Την ίδια ώρα, αρκετοί θέτουν ανοιχτά ζήτημα αλλαγής ηγεσίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Πριν από λίγες ημέρες άρχισε μια προσπάθεια συλλογής υπογραφών από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάτω από κείμενο που θα ζητούσε αντικατάσταση του κ. Παπανδρέου. Η προσπάθεια αυτή σταμάτησε στο ξεκίνημά της, όλο και περισσότεροι όμως εκτιμούν πλέον ότι οι εξελίξεις επιβάλλουν την παρουσία ενός δυναμικού αρχηγού που θα ασχολείται με τη σύνθεση των απόψεων στο εσωτερικό του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα