Ελληνο-ρωσικό οικονομικό φόρουμ στη Μόσχα

Το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει αύριο, 6 Ιουνίου 2012, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρωσίας, στη Μόσχα, το 1ο Ελληνο-Ρωσικό Οικονομικό Φόρουμ με θέμα "Ελλάδα - Nέες Δυνατότητες Επενδυτικής Συνεργασίας".

Στόχος του Φόρουμ είναι η πληροφόρηση της ρωσικής επιχειρηματικής κοινότητας σχετικά με την οικονομία της Ελλάδας, τις επενδυτικές συνεργασίες και τις προοπτικές

ανάπτυξής της, τα νομικά, τραπεζικά και φορολογικά προνόμια που αφορούν στους αλλοδαπούς επενδυτές.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι θεσμικών και επιχειρηματικών κύκλων της Ελλάδος, ενώ θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των συγκεκριμένων επιχειρηματικών προτάσεων που συμπεριλαμβάνουν τους πιο ελκυστικούς τομείς επενδύσεων όπως τουρισμός, ακίνητα, μεταποίηση τροφίμων και ποτών, ενέργεια, υποδομές, μεταφορές, ορυχεία, διαχείριση αποβλήτων και άλλους.

Για τη διοργάνωση του Φόρουμ με το Επιμελητήριο συνεργάζονται στη Ρωσία το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρωσίας, η Ρωσική Ένωση Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών, η Ένωση Ρωσικών Τραπεζών, το Επιμελητήριο της Μόσχας, ενώ στην Οργανωτική Επιτροπή του θα συμμετάσχουν επιφανείς Ρώσοι επιχειρηματίες και αξιωματούχοι.

Από την ελληνική πλευρά, στη διεξαγωγή του Φόρουμ συνεργάζονται με το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και στηρίζουν τη διοργάνωσή του το Χρηματιστήριο Αθηνών, Attica Finance, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ενώ βασικοί συνεργαζόμενοι φορείς είναι ο ΣΕΒ, Invest in Greece, Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ και Τράπεζα Κύπρου.

Στόχος είναι το Ελληνο-Ρωσικό Οικονομικό Φόρουμ να πραγματοποιείται κάθε χρόνο εναλλάξ σε Ρωσία και Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (αρμόδια κα Ε. Κοντράτοβα, Τ. 210 69 81 127, e-mail: [email protected]).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα