Ενηλικιώνεται το Rockwave

Τα 18 χρόνια παρουσίας στον ελληνικό συναυλιακό χώρο συμπληρώνει φέτος το Rockwave Festival, το οποίο έχει υποδεχθεί τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ μουσικής.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα και υπόσχονται πως είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.



Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του Rockwave Festival, θα εμφανιστούν και τις τρεις ημέρες (7, 8 και 9 Ιουλίου) Έλληνες καλλιτέχνες.

Ένα από τα αιώνια αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, οι Saxon έχουν ήδη κλείσει την εμφάνισή τους για τις 7 Ιουλίου. Εκτός από τα κλασικά κομμάτια τους, όπως το «Wheels of Steel» , το αγαπημένο του κοινού «747 (Strangers in the Night)» αλλά και το «Denim and Leather» θα παρουσιάσουν και τη νέα δουλειά τους «»Sacrifice».

Την ίδια ημέρα και οι 1000mods για μια γερή δόση από ψυχεδελικό 1973.

Ειδικά για το φετινό Rockwave, θα διατίθεται ειδικό εισιτήριο 3 ημερών που θα κοστίζει 65 ευρώ (γενική είσοδος) και 50 ευρώ, με την επίδειξη κάρτας ανεργίας. Στην τιμή περιλαμβάνεται η διαμονή στο camping για τη διάρκεια του φεστιβάλ και θέση parking.

Για τις 9 Ιουλίου στην σκηνή Τέρα: Μετά από την επανένωση τους και την πολύ επιτυχημένη sold out περιοδεία τους στην Ευρώπη οι Dead Can Dance Live στο Rockwave Festival.Οι Μonophonics και το Bang Bang! They shot us down... το σεξτέτο από την California, που με τον ξεχωριστό ήχο τους μας γυρίζουν πίσω στις δεκαετίες του '60 και του '70, όταν η funk και η soul κατέκλυζαν την περιοχή του San Francisco και η ψυχεδέλεια κυριαρχούσε παγκοσμίως. Επίσης, «Let a little sunshine into your heart, it's just too easy to be always dark» θα πει Κρεγκ Γουώκερ, ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του 80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90, ήταν στους Power of Dreams. Και οι Opera Chaotique που δημιουργούν ένα νέο είδος μουσικής, ένα εναλλακτικό σουρεαλιστικό καμπαρέ, και εμπλέκουν στοιχεία της όπερας με την alternative pop rock, παντρεύουν μεταξύ τους αφρικάνικους ρυθμούς και την παραδοσιακή jazz blues της Νέας Ορλεάνης.

Την ίδια ημέρα στη σκηνή Βάιμπ:
Ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτότυπα συγκροτήματα του είδους, οι SEPTICFLESH έχουν πετύχει την αθανασία με την κινηματογραφικά σκοτεινή μουσική ύλη τους, που κινείτα στα όρια του Black, του Death και του Gothic Metal.

Keywords
Τυχαία Θέματα