Επίθεση Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας τη διακήρυξη της πολιτικής των συμμαχιών του κόμματος, ενόψει των εκλογών.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα, πως «αφού έριξαν την Ελλάδα

στα βράχια τα προηγούμενα χρόνια, τώρα ετοιμάζονται να συνεταιριστούν για να αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό, και να εκποιήσουν το δημόσιο πλούτο της χώρας».

Παράλληλα, χαρακτήρισε πυροτέχνημα τις επιχειρήσεις - σκούπα της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με ξερονήσια.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, τα ψηφοδέλτια του κόμματος, θα φέρουν τον τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό  Μέτωπο».  

Εν τω μεταξύ, το ζήτημα της κοινωνικής στήριξης των αστέγων, θέτει με ερώτησή της προς τους συναρμόδιους υπουργούς η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη διάθεση μέρους των δημοσίων και δημοτικών αναξιοποίητων κτιρίων, για την στέγασή τους.

Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως την τελευταία πενταετία, σύμφωνα με στοιχεία κοινωνικών οργανώσεων που ασχολούνται με το πρόβλημα, ο αριθμός των αστέγων και των ατόμων που ζουν υπό ακατάλληλες συνθήκες στέγασης, παρουσιάζει αύξηση 25%, φθάνοντας τις 20.000.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα