Καταγγελία κατά αστυνομικού για παιδεραστία

Καταγγελία για αποπλάνηση ανήλικης κοπέλας από αστυνομικό, εξετάζουν αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας στο Ρέθυμνο, μετά από σχετικές αναφορές προσώπων από το στενό της περιβάλλον, οι οποίοι αντιλήφθηκαν μία άτυπη αλλά συχνή επικοινωνία της ανήλικης με τον αστυνομικό.

Μετά τη σχετική καταγγελία, οι αρχές κάλεσαν τους γονείς της ανήλικης καθώς και πρόσωπα από το περιβάλλον της, εξετάζοντας το κατά πόσο ευσταθούν τα όσα καταγγέλλονται για τον αστυνομικό, ηλικίας 45 ετών, που υπηρετεί στο νομό.

Ήδη, η αστυνομία έχει προβεί στη σύλληψη

του 45χρονου, ύστερα όμως από άλλη καταγγελία, η οποία οδήγησε τους συναδέλφους του, στο να εντοπίσουν μεγάλο αριθμό πυρομαχικών όπλου και σφαίρες, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Η υπόθεση, που έχει θορυβήσει τη μικρή κοινωνία του Ρεθύμνου, έχει ενεργοποιήσει τόσο την εισαγγελία όσο και το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας.

Με βάση την καταγγελία η υπόθεση αποπλάνησης, αφορά σε χρόνο, τις αρχές του καλοκαιριού, που όμως -όπως όλα δείχνουν- δεν φαίνεται από τη γνωριμία του αστυνομικού με την ανήλικη, να στοιχειοθετείται το συγκεκριμένο αδίκημα ή της παιδεραστίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Αναζητήσεις
paidarastis peristeri
Τυχαία Θέματα