Κι έζησαν αυτοί καλά...

Ένα παραμύθι έζησαν χθες βράδυ στη Ντίσνεϊλαντ η Μαράια Κάρεϊ με τον Νικ Κάνον και τα δύο παιδιά τους, κατά την τελετή ανανέωσης των όρκων τους, μετά από πέντε χρόνια γάμου, αλλά και τα γενέθλια των μικρών Μονρό και Μόροκαν.

Όλη η οικογένεια είχε ντυθεί με κοστούμια που παραπέμπουν σε πρίγκηπες και πριγκίπισσες. Τη Μαράια και την κόρη της Μονρό παρέλαβε μια κρυστάλινη άμαξα για να της οδηγήσει στον Κάνον και στον μικρό Μόροκαν και όλοι μαζί να κατευθυνθούν στο Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης για την τελετή.

«Πιστεύετε στα παραμύθια;» ήταν το θέμα της τελετής, η οποία ολοκληρώθηκε
με πυροτεχνήματα, να φωτίζουν τον ουρανό πάνω από το κάστρο. Έκπληξη για τη Μαράια Κάρεϊ και τους 250 καλεσμένους της οικογένειας.

Ακολούθησε δεξίωση με τον Κάνον σε ρόλο ντιτζέι, στη Φάνταζιλαντ, η οποία για την περίσταση είχε στολιστεί με 15.000 λουλούδια (εισαγωγή από τη Νότια Αφρική, την Ολλανδία) και τη Γαλλία και 10.000 κρύσταλλα. Επιπλέον είχε προβλεφθεί για τους καλεσμένους η δυνατότητα πρόσβασης στο Matterhorn Bobsleds, στο Peter Pan's Flight, στο Snow White's Adventures και στο King Arthur Carousel.

Πριν από την ανανέωση των όρκων, τα δίδυμα Μάροκαν και Μονρό γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλιά τους μαζί με ένα εξίσου διάσημο ζευγάρι: τον Μίκυ και τη Μίνι Μάους.

Πηγή: people
Keywords
Τυχαία Θέματα