Κόντρα για τις υποκλοπές

Νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ερωτά την κυβέρνηση εάν «πραγματοποιούνται σήμερα υποκλοπές» και το γραφείο Τύπου του υπ. Δημόσιας Τάξης να τονίζει ότι «δεν υπάρχει ζήτημα παρακολουθήσεων πολιτικών κομμάτων από την ΕΥΠ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «μείζον ζήτημα δημοκρατίας» αναδεικνύουν τα αναπάντητα ερωτήματα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, όπως

αυτά προκύπτουν τόσο από τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη για κοριούς της ΕΥΠ και προσπάθεια εμπλοκής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλου για τη δράση της ΕΥΠ.

«Για μία ακόμη φορά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται από τις ποικιλώνυμες συνιστώσες του, με αποτέλεσμα άλλα να διαψεύδει τη μία ημέρα και άλλα να υποστηρίζει την άλλη» ανέφερε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

«Δεν υπήρξαν παρακολουθήσεις της ΕΥΠ. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής έγιναν παρακολουθήσεις γιατί υπήρχαν συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις για τις οποίες υπήρχαν σοβαρά στοιχεία . Όποιος έχει στοιχεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη", δήλωσε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα