"Κουμπωμένος" ο Στέφενς

Χωρίς όρεξη για μεγάλα και πολλά λόγια, ο προπονητής της Σάλκε Χουμπ Στέφενς κράτησε χαμηλούς τόνους για το αυριανό παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό. «Δεν μπορώ να πω για τις προσδοκίες μου για το ματς. Και εμείς και ο Ολυμπιακός ξεκινήσαμε τώρα το πρωτάθλημα. Μετά τον αγώνα θα μπορώ να πω πιο πολλά. Εχουμε παίξει τρία ματς. Εχουμε 7 βαθμούς. Υπάρχει καλή συγκομιδή από την ομάδα. Εχουμε πάει καλά».
Για
τα προβλήματα του Ολυμπιακού στην άμυνα: «Ξέρω πως έχει νέους παίκτες ο Ολυμπιακός. Δεν κοιτάζω τι κάνει ο Ολυμπιακός. Κοιτάω την δική μου ομάδα. Για να είναι εδώ ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Για το πώς θα παρατάξει τη Σάλκε: «Αποφάσισα αλλά δεν θα σας πω. Αύριο είναι ένα νέο παιχνίδι και δεν μετράει τίποτε άλλο εκτός από αυτό. Δεν είναι σημαντικό το τι συνέβη πριν. Το ματς αρχίζει στο 0-0 και μετά από 90 λεπτά θα ξέρουμε το τι θα συμβεί».

Για το εάν θα στηριχθεί σε όλη την ομάδα ή σε συγκεκριμένες μονάδες: «Αναμφίβολα ο Ραούλ ήταν σημαντικός για την ομάδα. Η ομάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε συγκεκριμένους παίκτες αλλά στο σύνολο».
Keywords
Τυχαία Θέματα