Μεταποίηση στο Δια χειρός

Ψαλίδι, πατρόν και pret-a-porter κατ΄ οίκον. Ηταν χόμπι, τώρα τείνει να γίνει μόδα. Στο «Δια Χειρός» διαπιστώνουμε ότι όλο και περισσότερες γυναίκες εκπαιδεύονται για να ράβουν μόνες τα ρούχα τους στο σπίτι.

Όχι μόνο αγοράζοντας καινούργια υφάσματα αλλά και ανακυκλώνοντας παλαιότερα ρούχα!

Στις ντουλάπες μας έχουμε - σχεδόν όλοι - ρούχα που πια δεν φοράμε, αλλά και που για κάποιο μυστήριο λόγο αρνούμαστε να πετάξουμε. Τα ρούχα αυτά μπορείτε αν θέλετε να τα μετατρέψετε σε κάτι καινούργιο, νέα
κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας, που και θα φοράτε και θα χρησιμοποιείτε και θα χαιρόσαστε και που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα το παλιό σας ρούχο.

Το http://wardroberecycle.com είναι ένα blog που φιλοδοξεί, να μας γλιτώσει χρήματα μαθαίνοντάς μας να μεταποιούμε τα παλιά κομμάτια της ντουλάπας μας σε κάτι ολοκαίνουργιο και μοδάτο. Πιάνει - δεν πιάνει το χέρι σας, δείτε το!

Το www.ravelry.com είναι ένα site που να καθοδηγεί, αλλά και να εμπνέει αρχάριους στο πλέξιμο και μεταποίηση ρούχων, κάνει αυτό ακριβώς και αρκετά ακόμα: δίνει συμβουλές, προτείνει σχέδια και πατρόν, σας βοηθά να τσεκάρετε την πρόοδό σας, σας φέρνει σε επαφή με άλλους ανθρώπους παγκοσμίως που έχουν το ίδιο χόμπι, ακόμα και με επαγγελματίες του είδους.

Το http://lookbook.nu είναι μια προσπάθεια ανθρώπων από κάθε γωνιά του πλανήτη που φωτογραφίζονται παρουσιάζοντας το δικό τους, μοναδικό κάθε φορά, ενδυματολογικό στιλ.

Ενα είδος κοινωνιολογικού «πειράματος» που στοχεύει στην προβολή αληθινών ανθρώπων απέναντι στα κατασκευασμένα μοντέλα του χώρου.

Στο www.mplouzakia.gr και στο www.tokotoukan.gr έχετε χιλιάδες επιλογές για να κατασκευάσετε μπλουζάκια όπως ακριβώς τα ονειρεύεστε.
Οι τιμές είναι λογικότατες και ίσως και χαμηλότερες από αυτές των συμβατικών που πωλούνται στα καταστήματα.

Το «δια χειρός» εκτάκτως σήμερα δε θα μεταδοθεί στην εκπομπή «Μετρόπολις» με τον Λεωνίδα Αντωνόπουλο. 
Keywords
Αναζητήσεις
μεταποιηση ρουχων στο σπιτι, μεταποιηση ρουχων τιμες
Τυχαία Θέματα